Bucuresti | 102,8FM VANOTEK - BACK TO ME

Paris Hilton și-a schimbat total viața. S-a căsătorit, a devenit mamă, iar noua ei meserie îi aduce chiar și 1 milion de dolari/noapte

paris hilton
Paris Hilton. Profimedia

Paris Hilton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Una dintre cele mai controversate figuri de la începutul anilor 2000, moştenitoare a imperiului hotelier cu același nume, dar și prima femeie „influencer” din lume, starleta americană a reușit să-și transforme radical viața în ultimii ani. 

În 2004, Paris era pe prima pagină a tabloidelor din America și Marea Britanie, după ce două sex-tape-uri cu ea și iubitul său de atunci, care ar fi înregistrat-o fără voia ei, au devenit publice.M-am simțit ca și cum aș fi fost violată. Parcă mi-am pierdut o parte din mine, iar toți vorbeau atât de urât la adresa mea. Uneori, îmi doream să mor”, a povestit ulterior Hilton.

16 ani mai târziu, a lansat documentarul „This is Paris” pentru a arăta lumii cine este cu adevărat.

Femeie de afaceri, model, DJ de succes, moștenitoare și influencer, Hilton si-a propus să facă singură miliardul de dolari, dar a recunoscut că nu e deloc simplu. Astăzi are o avere de 300 de milioane de dolari.

Paris Hilton dezvăluie cine este vedeta care dă cele mai tari petreceri acasă

Galerie foto

Povestea de iubire cu Carter Raum

Viața ei s-a schimbat total după ce a început povestea de iubire cu Carter Raum. Se cunoșteau de peste 15 ani, dar au spus da unei relaţii sentimentale abia când au sărbătorit împreună Thanksgiving Day în 2019.

La vârsta de 40 de ani şi după trei tentative eşuate, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton s-a căsătorit cu Reum purtând o rochie semnată de casa Oscar de la Renta.

„Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru”, scria Paris pe Instagram.

Nunta a avut loc la nouă zile după ce Reum i-a cerut mâna în timpul unei călătorii, de ziua ei.

Exclusive - The wedding of Paris Hilton and Carter Reum, Rehearsal, Bel Air, Los Angeles, California, USA - 10 Nov 2021

Paris Hilton și Carter Reum, la repetițiile pentru nuntă. Profimedia

Paris Hilton a devenit mamă în 2023

Anul acesta, cei doi au devenit părinții unui băiețel. „Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult te iubim deja”, a declarat Paris Hilton, într-un mesaj însoţit de o fotografie şi de un emoticon sub forma unei inimi albastre. Bebeluşul a venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

„Rudele noastre debordează de iubire pentru micul nostru băieţel”, a mărturisit Paris Hilton.

Fosta vedetă de reality-show a dezvăluit anul trecut că ea şi antreprenorul Raum au încercat inclusiv o procedură de fertilizare in vitro în timpul pandemiei de coronavirus.

„Era momentul oportun, întrucât toată lumea se oprise în loc” la începutul crizei declanşate de pandemia de COVID-19, a declarat ea pentru revista People.

Galerie foto

Paris Hilton, un DJ de succes

În decembrie 2021, Paris Hilton și-a lansat propria insulă în metavers pe Roblox.

Paris percepe onorarii de până la 1 milion de dolari pe noapte pentru a lucra ca DJ şi a întreţine atmosfera unor petreceri în cluburi din China, Dubai sau Ibiza.

Acum doi ani însă, de Revelion, vedeta a mixat muzică dintr-o locaţie cu totul diferită, propria ei insulă virtuală de pe Roblox, o platformă de jocuri online şi un sistem de generare de jocuri ce le permite utilizatorilor să-şi creeze propriile medii virtuale sau să interacţioneze cu mediile create de alţi utilizatori.

Pe insula virtuală „Paris World” vizitatorii au putut explora replici digitale ale proprietăţii vedetei din Beverly Hills, dar şi reşedinţa căţeilor acesteia, s-au plimbat pe insulă la volanul unei maşini sport virtuale și au navigat în jurul ei la bordul unui iaht de lux.

„Pentru mine metaversul este undeva, în lumea virtuală, unde poţi face tot ce vrei să faci în lumea reală”, a declarat Paris Hilton.

Vedeta în vârstă de 40 de ani a intrat astfel în rândul celebrităţilor care au ieşit în întâmpinarea metaversului - un termen general care se referă la o lume virtuală persistentă. 

Paris Hilton este cunoscută în special pentru reality-show-ul de televiziune "The Simple Life".

Top citite
01 Paris Hilton Celebrating Coachella Weekend One
Paris Hilton, ședință foto nocturnă la Coachella: costum de baie, curea de piele prinsă în talie și cizme cowboy
02 2023 Dreamland Pride at SummerStage in Central Park, featuring Paris Hilton, New York, USA - 25 June 2023
Paris Hilton, vacanță de lux pe iaht în Grecia: „Barbie în costum de baie”
03 Paris Hilton exits her first concert at The Fonda in Hollywood
Paris Hilton, într-o rochie mini, decoltată și decupată, la primul ei concert, la Hollywood
04 Demi Lovato looks stunning as she shows off her chest in plunging swimsuit and a bra top in new music video Sorry Not Sorry
Paris Hilton spune că Demi Lovato a inspirat-o să-și scrie memoriile: Am fost uimită de cât de curajoasă a fost
05 Tomorrowland festival, De Schorre, Boom, Belgium - 31 Jul 2022
DJ Paris Hilton a electrizat publicul la un festival din Europa. Vedeta de 41 de ani a mixat în fustă mini și pe tocuri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paris Hilton seen in a sparkly fluorescent dress, late night shopping in Soho, NYC - 24 Jan 2022
Paris Hilton dezvăluie cine este vedeta care dă cele mai tari petreceri acasă

Paris Hilton a fost invitată la The Ellen DeGeneres Show, unde a dezvăluit numele starului care dă cele mai tari petreceri acasă.

Paris Hilton At E11even
Paris Hilton, onorarii de până la 1 milion de dolari/noapte pentru a mixa ca DJ. De Revelion își lansează propria insulă în metavers

Paris Hilton percepe onorarii de până la 1 milion de dolari pe noapte pentru a lucra ca DJ şi a întreţine atmosfera unor petreceri în cluburi din China, Dubai sau Ibiza. Anul acesta, de Revelion, vedeta va mixa muzică dintr-o locaţie cu totul diferită - îşi lansează propria insulă în metavers pe Roblox, transmite marţi Reuters.

The 9th Annual Streamy Awards -  Arrivals
Paris Hilton, adevărul despre celebra fotografie cu Britney Spears și Lindsay Lohan, una dintre cele mai controversate din industria entertainmentului

Celebra fotografie din 2006 cu Paris Hilton, Britney Spears și Lindsay Lohan are în spate o poveste „ciudată”. Acum, moștenitoarea imperiului Hilton a făcut dezvăluiri neașteptate despre mult discutata imagine.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală