Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Paris Jackson
Paris Jackson / Profimedia Images

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pregătită să-și spună povestea întregii lumi. Artista de 26 de ani urmează să lanseze noi piese, fapt pentru care a făcut dezvăluiri neașteptate.

În cadrul podcastului „Live From Bed”, moderat de Jade Iovine, Paris Jackson a mărturisit că lucrează la câteva piese pe care le va scoate în perioada următoare, dar a spus despre ele că „unor persoane le-ar putea fi greu să le asculte”.

Când a fost întrebată de gazdă care a fost cea mai dificilă parte de cântat sau de scris în noul ei proiect, artista a recunoscut că niciuna dintre acestea nu este neapărat dificilă pentru că „este povestea mea".

Paris Jackson, la premiile Grammy 2024 (7)

Paris Jackson, la premiile Grammy 2024 / Profimedia Images

Citește și: Și-a acoperit cele peste 80 de tatuaje și a strălucit. Paris Jackson, zeiță la premiile Grammy 2024, într-o rochie cu șliț adânc

Mai mult de atât, ea a susținut că piesele pe care le va lansa ar putea să aibă efecte puternice asupra unora dintre fani: „Înseamnă că va fi greu pentru unele persoane să audă anumite lucruri? Cu siguranță, da, pentru că ceea ce vorbesc sunt multe lucruri delicate", a spus ea.

„Unele persoane pot să treacă prin momente dificile”, a mai spus Paris, care a subliniat însă că toți prietenii îi știu povestea.

„Toți cei apropiați mie îmi cunosc povestea. Sunt ca o carte deschisă cu toți prietenii mei”, a mai mărturisit aceasta, potrivit People.

În plus, în cadrul podcastului respectiv, tânăra de 26 de ani a mărturisit că inspirația ei tinde să vină din anumite lucruri, precum suferință sau singurătate.

Ea a mărturisit că nu a ales o dată când va lansa noile piese, însă spune că „ideal ar fi să se întâmple în acest an”.

Citește și: Paris Jackson, modelul cu ochi albaștri electrizanți, răvășitoare în costum de baie. Fiica lui MJ pozează pentru Kim Kardashian

Paris, despre copilăria trăită lângă Michael Jackson: "Dacă voiam cinci jucării, trebuia să citim cinci cărți"

”Tatăl meu s-a priceput foarte bine la a se asigura că suntem culți, că suntem educați, și nu doar la a ne arăta strălucirea și glam-ul, cum ar fi statul prin hoteluri, locuri de cinci stele”, a declarat Paris, acum ceva timp, pentru New York Times.

De asemenea, Paris Jackson, care avea 11 ani când tatăl ei a murit, a povestit că Michael Jackson a fost tipul de tată care nu le-a oferit totul pe tavă, deși și-ar fi permis să facă asta fără vreun efort.

Citește și: Ce a păstrat Paris Jackson de la tatăl ei, Michael Jackson: „Le-am depozitat într-un loc sigur”

”Dacă voiam cinci jucării, trebuia să citim cinci cărți. Toată copilăria noastră a fost despre a câștiga. Ca să primim ceva, trebuia să muncim din greu. Iar asta e o realizare”, a mai mărturisit tânăra.

Totodată, tatăl ei a fost cel care a ajutat-o să descopere pasiunea pentru muzică.

”Iubea muzica clasică și jazz-ul. Și hip-hop. și R&B, și evident chestiile Motown”, a spus Paris. ”Dar, de asemenea, Top 40-urile radioului, i-au plăcut muzica rock, soft rock, The Beatles. Așa că am crescut înconjurați de toate aceste lucruri și simt că toate chestiile astea influențează cumva lucrurile mele și, dacă ascultați albumul meu, există și unele influențe care amintesc de coloane sonore, precum cele ale lui Hans Zimmer și Danny Elfman, cât și de formații rock precum Radiohead și Manchester Orchestra”, a adăugat Paris, singura fată dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
04 copii Michael Jackson
"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ
05 copii Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă

Paris Jackson a făcut furori la petrecerea lui Elton John, organizată prin intermediul organizației lui caritabile, pentru a strânge fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA. Fiica regretatului artist Michael Jackson a apărut într-o rochie provocatoare, extrem de transparentă, care i-a pus silueta în evidență. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOW Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră
Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

DIGI WORLD Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu
Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"
DIGI SPORT Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat" și spune că lucrurile nu sunt grozave în mariaj: "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"