Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Ozzy Osbourne nu renunță la scenă, în ciuda problemelor de sănătate. Rockerul, show la ceremonia de final a Jocurilor Commonwealth-ului

Ozzy Osbourne (3)
Ozzy Osbourne, pe scenă la ceremonia de închidere a Commonwealth Games. Profimedia

Rockerul Ozzy Osbourne a fost protagonistul unei apariţii surpriză pe scenă, în oraşul său natal, Birmingham, în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului din 2022, informează DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Muzicianul în vârstă de 73 de ani, născut în zona Aston din Birmingham, a susţinut un show exploziv alături de membrii trupei sale Black Sabbath, chitaristul Tony Iommi, toboşarul Tommy Clufetos şi basistul Adam Wakeman.

Focuri de artificii şi aplauze au izbucnit când s-au auzit primele acorduri ale "Paranoid", una dintre melodiile de succes ale trupei.

Galerie foto

"Haideţi, s-o luăm razna", a îndemnat Osbourne mulţimea, în timp ce trupa interpreta celebrele acorduri ale hitului "Iron Man".

În încheierea scurtei reprezentaţii, artistul a adăugat: "Mulţumesc, noapte bună, sunteţi cei mai buni, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi! Birmingham pentru totdeauna!".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anterior, în cadrul ceremoniei, au urcat pe scenă membrii spectacolului artistic "Peaky Blinders", o adaptare a seriei de televiziune cu acelaşi nume.

Ceremonia, desfăşurată pe Alexander Stadium din Birmingham, a cuprins concerte susţinute de artişti precum UB40, Beverley Knight, Dexys Midnight Runners, Goldie, The Selecter şi Jorja Smith.

De asemenea, Laura Mvula, în vârstă de 36 de ani, nominalizată la Premiul Mercury, a susţinut un spectacol special în cadrul căruia a interpretat o piesă proaspătă, inspirată de "Red Right Red" a lui Nick Cave, melodia tematică pentru "Peaky Blinders".

Competiţia internaţională s-a încheiat luni seara, după unsprezece zile de evenimente sportive. Ediţia de anul acesta a fost cea mai de succes a Jocurilor Commonwealth-ului pentru naţiunile gazdă (britanice), care au obţinut în total 275 de medalii, dintre care 85 de aur.

Prinţul Edward, conte de Wessex, a fost cel care a declarat închisă în mod oficial ceremonia, spunând: "La fiecare patru ani, ne străduim să ne unim pentru a celebra Commonwealth-ul prin sport. Mulţumită manierei, stilului şi entuziasmului cu care aţi concurat, oficiat, susţinut, organizat şi aţi făcut voluntariat, aţi adus, încă o dată, la viaţă spiritul şi valorile Commonwealth-ului. Ne-aţi inspirat pe noi şi, sperăm, generaţiile viitoare. În plus, aţi demonstrat ceea ce ne uneşte".

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 EXCLUSIVE: Ozzy Osbourne Heads to a Private Screening of Napoleon in Los Angeles
Primele imagini cu Ozzy Osbourne după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare la coloana vertebrală
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Mama, I'm Coming Home! Ozzy Osbourne leaves the hospital in a wheelchair after 'major' spine surgery **WEB EMBARGO UNTIL 12:15 AM ET on June 16, 2022**
Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală: „A doua operaţie a mers extrem de prost”
03 Cum reacționează nepoata lui Ozzy Osbourne când îl vede pe celebrul rocker/ Foto: Instagram
Cum reacționează nepoata lui Ozzy Osbourne când îl vede pe celebrul rocker: „Problema apare când e lângă ea”
04 Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne. Foto: Getty Images
Pactul făcut de Sharon și Ozzy Osbourne este valabil și astăzi. Rockerul și soția lui au luat în considerare sinuciderea asistată
05 *EXOzzy Osbourne/ ProfimediaCLUSIVE* Ozzy Osbourne out for a walk with his caretaker **WEB MUST CALL*
Ozzy Osbourne și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție. Artistul de 74 de ani, care se luptă cu boala Parkinson, arată extrem de slăbit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Clive Davis' 2020 Pre-Grammy Gala, Arrivals, The Beverly Hilton, Los Angeles, USA - 25 Jan 2020
Ozzy Osbourne părăsește Statele Unite. Rockerul spune că s-a „săturat” de numărul de atacuri armate din ţara sa adoptivă

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a dezvăluit că el şi soţia sa, Sharon, se vor muta din Los Angeles în Marea Britanie, informează DPA, transmite Agerpres.

*EXCLUSIVE* Ozzy Osbourne gets some help down the stairs as he exits Milk Studios in LA
Ozzy Osbourne, supus unei „operaţii care va determina restul vieţii lui”: Dragostea voastră înseamnă totul pentru el

Rockerul britanic Ozzy Osbourne "se simte bine şi este în curs de recuperare" după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul acestei săptămâni, a anunţat soţia lui, informează Reuters, potrivit Agerpres.

EXCLUSIVE: Ozzy Osbourne looks somber as he leaves a photoshoot in Los Angeles with daughter Aimee the day after she escaped deadly fire.
Problemele de sănătate și-au pus amprenta pe Ozzy Osbourne. Starul, de nerecunoscut la ieșirea dintr-un studio de înregistrări

Ozzy Osbourne pare tot mai slăbit. Celebrul rocker, care a fost diagnosticat cu Parkinson în urmă cu mai mulți ani și care recent a trecut și prin Covid-19, a fost fotografiat părăsind Milk Studios din Los Angeles, la doar o zi după ce fiica lui cea mare, Aimee, a fost la un pas să moară într-un incendiu la un studio de înregistrări. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar:
Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar: "Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu"

Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar: "Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu"

FILM NOW Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute
Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală