Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Oana Radu a mers la Paris pentru a-și rezolva problemele de sănătate cu care se confruntă de patru ani: "Nu îmi pot folosi vocea"

Oana Radu
Oana Radu a ajuns în Franța pentru a găsi o rezolvare pentru problemele ei cu vocea. / Foto: Instagram

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate voci de la noi. S-a remarcat la un concurs de talente, iar de acolo, cariera sa a luat-o pe o cale ascendentă. A prins de multe ori locuri fruntașe în trendingul de pe YouTube-ul românesc, dar nu mulți știu că de ani buni se confruntă cu probleme care-i afectează felul în care cântă.

Oana Radu a mers în Franța pentru investigații mai amănunțite, întrucât nu a găsit rezolvare la noi în țară. Cântăreața a făcut și câteva schimbări în stilul de viață, în speranța că vocea ei va suna ca odinioară. S-a lăsat de fumat, nu mai bea nimic rece sau acidulat și nici nu mănâncă alimente care ar putea să-i irite gâtul, însă tot nu a scăpat de răgușeală și de momentele în care efectiv rămâne fără voce.

Citește și: “Sunt din ce în ce mai slabă!”. Cum arată Oana Radu după ce a slăbit de la 104 kg

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele, pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta. De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze. Nu mănânc biscuiți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, le-a povestit Oana Radu fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Citește și: Oana Radu a cântat în premieră LIVE la Dimineața Blană “Când am o zi grea”

Galerie foto

Foto: Instagram, PROFM

 

Top citite
01 Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate
02 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
03 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Refugiul ales de Lidia Buble în timp ce se confruntă cu problemele de sănătate. Artista, senzuală în mijlocul naturii
05 Travis Scott/ Profimedia
Travis Scott a fost eliberat fără a fi inculpat, după ce a fost arestat pentru o încăierare la un hotel din Paris
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Fostul soț al Oanei Radu, dezvăluiri despre noul iubit al artistei: „Mi-ar fi rușine. A fost Iuda!” De ce e revoltat Cătălin Dobrescu

Tensiunile dintre Oana Radu și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, sunt departe de a se fi stins. După ce artista i-a deschis patru procese, acesta a rupt tăcerea și a făcut declarații neașteptate despre cântăreață.

Celine Dion
Celine Dion, incredibil de impresionată de cum au primit-o fanii în Paris. Imagini și amintiri care-i vor rămâne mereu în suflet

Celine Dion a făcut o adevărată baie de mulțime în Paris, unde a ajuns cu câteva zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, unde este așteptată să cânte.

oana radu
Oana Radu, în proces cu fostul soț: "Am făcut asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu el. Cel mai bine legea va decide"

Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, după ce nu a reușit să se înțeleagă cu el cu privire la împărțirea bunurilor. Solista și antrenorul de fitness au fost căsătoriți trei ani și au divorțat în 2023.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit