Bucuresti | 102,8FM DOMINO - AFARA PLOUA

O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi

O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi
O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi / Profimedia Images/ Facebook

Vestea că Adele și-a anulat spectacolele din Las Vegas a stârnit revoltă printre fanii ei, însă o tânără care a călătorit în mai multe orașe din lume pentru a participa la concertele artistei a avut parte de o surpriză uriașă.

Eleni Sabracos, o tânără din New York, care urma să fie prezentă la concertele pe care Adele ar fi trebuit să le susțină în Las Vegas, a aflat că acestea nu vor mai avea loc chiar în momentul în care a ajuns în Las Vegas.

@elenisabracos IM NOT MAD AT #ADELE I JUST WANT TO GIVE HER THESE SHIRTS AND DRINK WHISPERING ANGEL TOGETHER #storytime #ellenshow ♬ original sound - Eleni

La scurt timp după ce a aflat că spectacolele nu vor mai avea loc, tânăra a filmat un videoclip în care a vorbit despre dezamăgirea pe care o resimte acum, după ce a încercat să ia parte la un concert de-al artistei. Și mai mult de atât, nu era pentru prima dată când i se întâmpla acest lucru. Videoclipul postat pe TikTok a devenit rapid viral, iar ce a urmat întrece orice imaginație. 

Citește și: Fanii lui Adele, care au plătit și 30.000 de dolari/bilet, revoltați după ce artista a amânat concertele din Vegas. Explicația vedetei

Tânăra a ales să se plimbe prin Las Vegas și a ajuns chiar și Caesars Palace, unde Adele ar fi trebuit să urce pe scenă, iar acolo un membru din staff a fost sunat de artistă pe Facetime, astfel că tânăra a putut vorbi cu idolul ei. Evident, întreg momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale. 

”Am vorbit cu Adele.”, a fost textul care a însoțit clipul postat de tânără.

Te iubesc. Îmi pare rău.”, i-a spus tânăra cântăreței, care a întrebat-o ”De ce?”.

”Pentru că știu că faci tot ce poți.”, a mai spus tânăra, iar Adele i-a promis că vor fi și alte ocazii când o va putea vedea pe scenă și vor face o poză la un moment dat.

 

@elenisabracos

THIS IS JUST THE BEGINNING LADIES AND GENTS

♬ original sound - Eleni

Elena Sabracos a încercat de trei ori să ajungă la concertele susținute de Adele. La un moment dat, ea și-a cumpărat bilet la un show de la Madison Square Garden de pe Craiglist, care s-a dovedit a fi fals, ulterior a zburat la Londra pentru un concert care a fost anulat, iar acum venise în Vegas, dar rezidența lui Adele a fost amânată în ultima clipă, din cauza Covid-19.

Citește și: Adele a anunţat data lansării videoclipului piesei „Oh My God”: Odihnită şi resetată! Mă simt pregătită pentru 2022. Vin atâtea lucruri

Concertele din Las Vegas, amânate din cauza Covid-19

Cântăreaţa britanică Adele a anunţat joi amânarea sine die a seriei de concerte pe care urma să le susţină în Las Vegas, după ce mai mulţi membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID-19 în ajunul primului spectacol, informează AFP, potrivit Agerpres.

În noiembrie anul trecut, la scurt timp după lansarea celui de-al patrulea album de studio "30", vedeta a dezvăluit că va concerta în fiecare weekend, timp de 12 săptămâni începând cu 21 ianuarie, în Las Vegas.

Citește și: Top 9 melodii de la Adele pe care să le asculți când ești trist

"Am încercat absolut tot ce era posibil pentru ca totul să fie gata la timp (...), dar am fost devastaţi de întârzierile de livrare şi de COVID-19", a explicat Adele într-o înregistrare video postată pe contul său de Instagram.

"Jumătate din echipa mea este (bolnavă) de COVID-19 şi a fost imposibil să finalizez spectacolul. Îmi pare atât de rău", a continuat cântăreaţa, cerându-şi scuze încă o dată faţă de "toţi cei care au călătorit" pentru a asista la spectacolul programat să aibă loc în sala Colosseum a hotelului Caesars Palace.

Galerie foto

Top citite
01 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
02 Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele
03 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
04 Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”
05 Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Adele
Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"

Adele a dezvăluit că nu mai bea alcool de trei luni și jumătate. Nu se ferește să spună că îi e dor de câte o băutură și că renunțarea totală i se pare "plictisitoare".

Adele și Rich Paul
Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Rich Paul, fondator și CEO al Klutch Sports Group, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni agenți sportivi din lume. Pe lângă cariera sa în industria sportului american, Paul se poate mândri și cu viața sentimentală, fiind logodit cu celebra cântăreață britanică, Adele. 

Drake/ Profimedia
Motivul pentru care Drake i-a dat unui fan 50.000 de dolari. Ce i-a spus tânărul în timpul concertului din Miami

Drake și-a surprins fanii zilele trecute, în timpul concertului susținut în Miami, SUA. Rapperul în vârstă de 36 de ani a făcut un gest impresionant pentru unul din fanii săi, care i-a spus că și-a cheltuit toți banii pentru a lua bilete la spectacol. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”