Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ALINA EREMIA - GURA TA

Nicole Cherry, într-o rochie mulată care i-a accentuat formele voluptoase. Fanii au fost în delir: „Tu chiar ai născut?”

Nicole Cherry/ Foto: Instagram
Nicole Cherry/ Foto: Instagram

Nicole Cherry a reușit să-și surprindă fanii cu un videoclip postat pe contul său de Instagram, în care își etalează silueta într-o rochie midi, de un roșu aprins. Piesa vestimentară, extrem de mulată, i-a pus în evidență formele voluptoase, stârnind un val de reacții din partea urmăritorilor săi.

Artista, care a devenit mamă în anul 2021, a primit numeroase comentarii admirative, unii dintre fani fiind surprinși de rapiditatea cu care și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină. „Tu chiar ai născut?”, a scris un urmăritor, în timp ce alții au comentat: „Arăți fabulos!”, „Ești o adevărată divă!” și „Rochia asta este absolut superbă pe tine!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată

Videoclipul a fost filmat pe o terasă de lux din Ibiza, oferind o priveliște superbă asupra Mării Mediterane. Nicole și-a completat ținuta cu sandale aurii și o geantă în aceeași nuanță, adăugând un plus de eleganță și rafinament. Machiajul impecabil și coafura perfectă au întregit look-ul, demonstrând încă o dată atenția artistei la detalii și stilul său inconfundabil.

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească după sarcină

Nicole Cherry a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii, însă a reușit să le dea imediat jos atunci când a născut, iar fanii s-au întrebat care este secretul său. 

În urmă cu ceva timp, cântăreața a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista VIVA! că a fost atentă la ce mănâncă în timpul sarcinii, iar faptul că a avut un stil de viață sănătos atât înainte, cât și după ce născut, a ajutat-o să ajungă mai repede la rezultatul dorit în privința siluetei.

Citește și: Cum arată Nicole Cherry în costum de baie. Artista a dat startul pozelor de la piscină: „Ce corp perfect ai”

„Nu am acumulat multe kilograme în sarcină și faptul că am avut, cred, un stil de viață sănătos, și înainte de sarcină, și în timpul sarcinii, m-a ajutat extrem de mult, până la urmă, să grăbesc procesul de slăbire, imediat după sarcină. Cred că echilibrul este important, să ai un stil de viață sănătos. Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc proteină, să elimin carbohidrații și să mănânc legume, chestii fresh, care mă ajută să am și energie, și să mă și mențin”, a declarat artista pentru VIVA!.

Galerie foto

Top citite
01 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”
02 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Bronzată, într-un costum de baie alb și cu pantofi cu toc în picioare, Andreea Bălan a atras toate privirile la piscină
03 Inna / Foto: Instagram
Inna s-a plimbat în costum de baie pe skateboard. Artista a întors toate privirile în jurul ei: „Ești ca o căprioară”
04 Antonia / Foto: Instagram
Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”
05 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Connect-R și fiica lui, Maya/ Foto: Instagram
Connect-R, despre momentul când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: „Nu conștientizam că aș putea s-o pierd”

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, având o carieră de succes în industria muzicală, dar și o viața împlinită de când a devenit tată. Cu toate acestea, artistul în vârstă de 41 de ani nu a fost ocolit de probleme, cel mai cumplit moment din viața sa fiind atunci când Maya a fost la un pas de moarte.

Radu și Ștefan Bănică
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 22 de ani, a decis să spună lucrurilor pe nume în legătură cu cariera sa muzicală și influența tatălui său, celebrul Ștefan Bănică. Într-un interviu acordat emisiunii „Play IT”, Radu a vorbit despre provocările și presiunile cu care s-a confruntat, insistând că succesul său nu este datorat sprijinului direct al tatălui său.

theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 

Theo Rose, cunoscută acum pentru numeroasele sale concerte, roluri în filme și apariții în emisiuni televizate, a avut un parcurs de invidiat în carieră. Cu toate acestea, începuturile sale nu au fost deloc ușoare. Artista a vorbit recent despre primele sale câștiguri și sacrificiile făcute pentru a ajunge la succesul de astăzi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOW Dwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii
Dwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii

Dwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii

DIGI WORLD Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
DIGI SPORT Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat
Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat
DIGI FM Un fost jucător de la PSG şi-a pierdut toţi banii la pariuri. Cu ce se ocupă acum
Un fost jucător de la PSG şi-a pierdut toţi banii la pariuri. Cu ce se ocupă acum
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”