Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Nick Cannon, despre cât de mult l-a sprijinit Mariah Carey într-o perioadă neagră: "Probabil n-aș mai fi fost în viață"

Mariah Carey și Nick Cannon
Mariah Carey și Nick Cannon / Foto: Profimedia

Nick Cannon are numai cuvinte de laudă pentru Mariah Carey, diva cu care a fost căsătorit din 2008 până în 2016 și cu care are o pereche de gemeni.

Artistul, cunoscut în showbizul internațional și pentru că are 12 copii, a spus că fosta lui soție i-a salvat viața. Aceasta i-a fost un real sprijin când a fost diagnosticat cu lupus, în 2012.

Invitat în podcastul The Diary of a CEO, Cannon a declarat: "A fost puterea mea. Sincer să fiu, probabil n-aș mai fi fost în viață dacă ea n-ar fi fost așa tare cu doctorii, cu mine, cu încăpățânarea mea. Ea a fost prietenul perfect, mama perfectă, soția perfectă în acele scenarii".

Citește și: Nick Cannon, comparație inedită legată de mariajul cu Mariah Carey: “Imaginați-vă că Trump și Putin ar locui în aceeași casă”

Deși Mariah avea de gestionat presiunea de a fi un superstar mondial, aceasta a reușit să fie alături și de partenerul ei, în lupta dură pe care o avea de dus. Nick spune acum că acea perioadă și-a pus, probabil, amprenta asupra relației de cuplu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Probabil că ne-a afectat din cauza persoanei care eram în capul meu și a luptelor cu care aveam de-a face. Dar ne-a și apropiat, cu siguranță", a mai povestit fostul soț al lui Carey, spunând și că în acele momente începuse să-și pună întrebări existențiale și se gândea dacă-și irosise timpul până atunci. Mai mult, se gândea și la copiii lui, dacă va mai putea fi alături de ei.

Din 2011 și până în prezent, Nick Cannon a avut 12 copii cu șase femei. Monroe și Moroccan sunt gemenii pe care-i are cu Mariah Carey, cei mai mari dintre moștenitorii lui, azi în vârstă de 12 ani. Artistul a pierdut un băiețel, Zen, care a murit în decembrie 2021 din cauza unei forme rare și agresive de cancer.

Citește și: S-au despărțit de aproape zece ani, dar au rămas prieteni. Nick Cannon, despre Mariah Carey: ”E un dar de la Dumnezeu!”

Galerie foto

Top citite
01 Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
02 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
03 Mariah Carey
Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă
04 Nick Cannon
Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, despre cum e să aibă 12 copii cu 6 femei: "Nu duc o viață normală"
05 Mariah Carey
Diva tot divă rămâne! Mariah Carey, în rochie lungă strălucitoare și pantofi cu toc, în sala de sport, într-un clip plin de autoironie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-ar fi despărțit
Mariah Carey s-ar fi despărțit de Bryan Tanaka. Ea și dansatorul ei erau împreună de șapte ani

Mariah Carey, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”