Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE OZUNA - MIRAGE

”Niciodată n-ai arătat mai bine ca acum!” Andreea Bălan, spectaculoasă în costum de baie, în vacanță în Dubai

Andreea Balan/ Instagram
Andreea Balan/ Instagram

Deși a fost criticată în repetate rânduri de prietenii virtuali pentru că este prea slabă, Andreea Bălan nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala silueta impecabilă.

Mândră de felul în care arată după două nașteri, cântăreața, care s-a aflat într-o vacanță în Dubai, a pozat în costum de baie, iar apoi a postat imaginile pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani, nemulțumită de cum îi gestiona tatăl câștigurile: "Banii se cheltuiseră, nu mai era nimic"

În fotografiile respective, artista apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, peste care a asortat un pareo negru, lung.

Ești foarte frumoasă!”, ”Niciodată nu ai arătat mai bine ca acum!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali, în timp ce un alt internaut a reacționat: ”Greșești că te expui așa!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Andreea Bălan, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Artista s-a fotografiat într-un body ultra decupat

Andreea Bălan a fost criticată de fani pentru că e prea slabă

Andreea Bălan s-a plâns pe contul său de Instagram despre faptul că mulți dintre urmăritorii ei consideră că este mult prea slabă. Artista în vârstă de 37 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie roz, mulată, însoțită de un mesaj care i-a uimit pe fani. 

„Toți mi-ați scris să mă mai îngraș... Iată că v-am ascultat! Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Să aveți o duminică minunată”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.  

Citește și: Andreea Bălan, imagini inedite pe rețelele sociale. Fanii au asaltat-o cu aprecieri: „Cum de poți fi așa frumoasă”

În mai puțin de 24 de ore, artista a strâns o mulțime de comentarii în care urmăritorii ei i-au spus că nu ar trebui să asculte de gurile rele și să rămână la greutatea la care este acum. Andreea Bănică a fost una dintre persoanele care i-au sugerat acest lucru, complimentându-i aspectul fizici și mărturisind că este invidioasă pe genele bune ale acesteia. 

„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill, femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi ce mănânc și când, fac sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi slabă, suplă, să te încapă orice haina!”, a scris Andreea Bănică în secțiunea de comentarii.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani
03 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
04 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
05 lavinia pîrva (2)
Lavinia Pîrva, într-un costum de baie super decupat, pe o plajă exotică. Soția lui Ștefan Bănică duce dorul zilelor de vacanță
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu

Antonia și Alex Velea s-au îndrăgostit de Dubai, așa că de câteva ori pe an ajung în vacanță acolo. Și zilele trecute au făcut asta, alături de cei doi fii ai lor, Dominic și Akim. Pentru că vremea i-a permis, solista "a lucrat" și la bronzul ei.

andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"

Se iubește de circa un an cu Victor Cornea, dar Andreea Bălan nu l-a prezentat pe jucătorul de tenis tatălui ei. Mama ei, în schimb, locuiește de ani buni în casa artistei și o ajută în creșterea fetițelor sale, așa că l-a cunoscut pe Victor încă de la început și i-a intrat la inimă. Chiar dacă nu a dat încă mâna cu partenerul fetei lui, Săndel Bălan are numai cuvinte de laudă despre povestea de dragoste pe care Andreea o trăiește.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”

Mădălina Ghenea a fost protagonista unor noi imagini spectaculoase, pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Actrița originară din Slatina s-a lăsat filmată și fotografiată în timp ce făcea un duș fierbinte pe o barcă, purtând un costum de baie provocator. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu