Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT GRASU XXL - DEJA VU

Schimbare majoră pentru Georgina Rodriguez după ce Ronaldo este acuzat de viol

Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H
TURIN, ITALY - OCTOBER 02: Cristiano Ronaldo and Georgina Rodriguez are seen during the Group H match of the UEFA Champions League between Juventus and BSC Young Boys at Allianz Stadium on October 2, 2018 in Turin, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Dacă în ultimii ani Georgina a fost mai tot timpul brunetă, acum partenera portughezului și-a schimbat look-ul și a trecut la blond. Ea a postat imagini pe contul său de Instagram unde are 7,6 milioane de urmăritori. Iubita lui Ronaldo a scris în descriere că a avut chef de o nebunie, așa că s-a făcut blondă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cristiano Rolando este în centrul unui scandal uriaș după ce un model din Statele Unite l-a acuzat de viol. Deși a negat povestea dezvăluită de Kathryn Mayorga, Ronaldo nu a scăpat de acuzații, iar peste ocean procurorii au început să cerceteze cazul. Totul s-a întâmplat în dimineața de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Kathryn Mayorga lucra într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP.

Mădălina Ghenea a dezvăluit cum s-a comportat Cristiano Ronaldo la întâlnirea pe care au avut-o

Potrivit informațiilor din presă, în timp ce Ronaldo a invita-o pe Kathryn într-un apartament din hotelul unde era cazat și i-a spus că vrea să facă sex. Fostul model a declarat pentru Der Spiegel:"Acest tip, care e atât de faimos și atât de sexy, e un ratat și o mizerie. A început să mă împingă foarte puternic și a început să facă diverse lucruri cu mine, să mă atingă și să mă tragă. L-am împins și am tot spus: nu! Puțin timp mai târziu, Ronaldo m-a tras-o într-o cameră și m-a violat". Ronaldo a negat toate acuzațiile.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
02 50 Cent/ Profimedia
50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”
03 2022 Billboard Music Awards - Show
Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol într-un nou proces, la câteva zile după ce a ajuns la o înțelegere cu Cassie Ventura
04 cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață
05 Harry Styles
Harry Styles, subiectul glumelor pe internat după ce și-a ras parul: „E la criza vârstei de mijloc”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina sorescu
Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”

Alina Sorescu este considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar acum și-a surprins prietenii virtuali complet. „O adevărată frumusețe!”, „Întinerești pe zi ce trece!”, i-au transmis prietenii virtuali.

Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev

După o lungă perioadă în care s-a ascuns de atenția presei, Dan Bălan a fost surprinsă alături de o tânără superbă, în București. Artistul din Republica Moldova s-a retras din viața publică atunci când a fost blocat la Kiev din cauza războiului. 

Alina Sorescu divorț
Alina Sorescu, protagonista unui pictorial inedit. Cântăreața, de nerecunoscut cu părul negru ca abanosul: „Pari mai matură!”

Alina Sorescu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a fost recunoscută pentru stilul romantic. Acum, însă, ea s-a lăsat pe mâinile unor specialiști și a fost protagonista unui pictorial cu totul și cu totul inedit.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT ”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...