Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KAT DELUNA FT ELEPHANT MAN - whine up

Ea este noua iubită a lui Rio Ferdinand! A renunţat la cariera în televiziune pentru fotbalist

kate-wright-iubita-rio-ferdinand-iubita

Noua lui parteneră este Kate Wright, care a devenit cunoscută în reality-show-ul "The Only Way Is Essex". Cei doi apar din ce în ce mai des împreună, iar apropiaţii spun că relaţia a devenit serioasă. 

Kate are 26 de ani, în timp ce fostul fotbalist are 39. Chiar dacă diferenţa de vârstă între ei este de 13 ani, Rio şi Kate se înţeleg de minune. Ei se pregătesc să facă împreună primul Crăciun. La începutul lunii decembrie, Kate Wright l-a însoţit pe Rio Ferdinand la lansarea noii sale colecţii de îmbrăcăminte - FIVE.

 

Kate are foarte mulţi fani pe Instagram, asta pentru că şi fotografiile pe care le postează sunt destul de îndrăzneţe.

Kate are un corp de invidiat care atrage bărbaţii ca un magnet.

Recent, noua iubită a lui Rio Ferdinand a renunţat la cariera în televiziune pentru a fi mai aproape de fostul fotbalist. Ea a declarat pentru The Sun: am făcut un pas înapoi din viaţa publică. Ţin la viaţa privată, iar acum mă concentrez pe relaţia cu Rio şi pe familie.

Kate postează des pe reţelele de socializare foto şi video de la petrecerile la care merge alături de fostul fundaş al lui Manchester United. 

Rio Ferdinand a trecut printr-o pierdere grea. În 2015, soţia sa, Rebecca Ellison a decedat din cauza cancerului la sân. Cei doi sau cunoscut în 2005, iar în 2006, Rebecca a născut primul copil al cuplului, Lorenz. Au urmat alţi doi copii, Tate şi Tia.

rio-ferdinand-rebecca-ellison

Rebecca Ellison / Rio Ferdinand

Rio şi Rebecca s-au căsătorit în 2009, dar, în 2010, fotbalistul a fost implicat într-un mare scandal. El a dat în judecată publicaţia Sunday Mirror pentru a stopa publicarea unor articole în care era acuzat de infidelitate. Carly Storey ar fi fost amanta lui Rio. De altfel, în timpul procesului s-a aflat că Rio avusese relaţii extraconjugale cu 10 femei. 

MAI CITEŞTE: Beyonce ar putea cânta la nunta unuia dintre cei mai celebri fotbalişti din lume

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
02 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
03 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
04 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
05 Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram
Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă

Smaranda Știrbu și Selly formează un cuplu de mai bine de patru ani, relația lor devenind din ce în ce mai solidă. Celebrul vlogger și studenta la medicină locuiesc împreună în București, încă din momentul când s-au mutat în Capitală după terminarea liceului. 

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool (1)
Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023. Artistul, criticat: ”A vrut s-o plimbe la Liverpool”

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, a ratat calificarea în finala care va avea loc la Liverpool, în luna mai, însă tânărul de 18 ani s-a bucurat în permanență de susținerea iubitei sale, Diana, care a și urcat pe scenă în cadrul competiției.

Selly și iubita lui
Iubita lui Selly se îmbracă din ce în ce mai provocator. Smaranda Știrbu a arătat uimitor într-o salopetă mulată

Smaranda Știrbu este una dintre cele mai discrete influencerițe din mediul online, fiind foarte atentă la fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în ultima vreme, iubita lui Selly a început să fie din ce în ce mai încrezătoare și a optat pentru ținute îndrăznețe care să-i pună în evidență silueta de invidiat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...