Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan KENYA GRACE - STRANGERS

Cu ce legendă a fotbalului s-a sfătuit Rooney după scandalul în care şi-a înşelat soţia

rooney-laura-simpson-header

Rooney a fost arestat, după ce politiştii l-au prins băut la volan. În momentul în care a fost oprit de poliţie, jucătorul lui Everton nu era singur, ci alături de o femeie, a cărei maşină o conducea şi care a făcut o serie de dezvăluiri în presa engleză."Îmi admira permanent sânii şi mă întreba cât de mari sunt şi dacă sunt naturali. Ne-am sărutat puţin, ne-am îmbrăţişat şi am făcut câteva glume nevinovate. Nu sunt o femeie care distruge căsnicii", a povestit Laura Simpson, pentru MailOnline.

După aceste evenimente, soţia lui Rooney, Coleen, care este însărcinată cu al patrulea copil al cuplului, a revenit de urgenţă în Marea Britanie, ea fiind în vacanţă în Spania. După ce a petrecut câteva ore în arest, Rooney a fost eliberat şi urmează să apară în faţa unui judecător pe 18 septembrie. El a plătit o cauţiune de 230.000 de lire sterline.

Rooney a revenit la antrenamentele sale şi chiar el conducea maşina. Primul om cu care a vorbit la baza de pregătire a lui Everton, Halewood, a fost chiar antrenorul său, legendarul Ronald Koeman. Cei doi au vorbit îndelung despre scanfalul în care este implicat Rooney.

 

Koeman este cunoscut pentru faptul că nu tolerează niciun act de indisciplină. Tehnicianul este conştient că acest scandal ăi poate afecta randamentul lui Rooney, atât la antrenamente cât şi în meciurile oficiale din Premier League. Momentan, clubul Everton nu a luat nicio măsură cu privire la Wayne Rooney, asta şi pentru că escapada jucătorului s-a petrecut în timpul său liber şi ţine de viaţa sa privată.

Top citite
01 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
02 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
03 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
04 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
05 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Dorian Popa a fost oprit de polițiști pe 27 octombrie, aceștia descoperind că vloggerul consumase substanțe psihoactive. În urma cercetărilor s-a demonstrat că Dorian a consumat canabis, astfel i-a fost suspendat permisul de conducere.

nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului rapper Nosfe traversează o perioadă plină de nostalgie. Pe data de 16 octombrie s-a împlinit deja un an de când artistul din trupa Șatra B.E.N.Z, al cărui nume real este Darius Vlad Crețan, a murit din cauza unui infarct, chiar în propria locuință. Mădălina Crețan a rămas de atunci văduvă și are grijă să fie și mamă și tată pentru micuța lor, Iris, pe care o iubește mai presus de orice.

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram
Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux

Selly se află în atenția publicului de mai bine de 10 ani, fiind idolul tinerilor. Vloggerul a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, având peste trei milioane de urmăritori pe canalul de Youtube și două milioane pe contul de Instagram.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil