Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Facebook lansează un serviciu de "Dating". Zuckerberg spune că nu este pentru aventurieri

facebook-header

Zuckerberg a spus că acest serviciu va avea ca scop să îi ajute pe oameni să îşi găsească parteneri pe termen lung."Va fi pentru a construi relaţii reale, pe termen lung, nu doar pentru aventuri de o noapte", a spus Zuckerberg, care a subliniat că, în SUA, unul din trei mariaje încep printr-o relaţie online şi că aproximativ 200 de milioane de utilizatori Facebook au statut de celibatar.

Prin noul serviciu, care va fi unul gratuit, utilizatorii vor putea să îşi creeze un profil "matrimonial" separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea, iar potenţialii parteneri vor fi recomandaţi pe baza preferinţelor, punctelor de interes menţionate, precum şi a prietenilor comuni. Mark a mai spus că serviciul a fost conceput astfel încât să respecte regulile privind confidenţialitatea şi protecţia datelor.

De asemenea, Facebook a anunţat că va lansa o funcţie numită "Clear History" ("ştergere istoric"), care le va permite utilizatorilor să vadă ce aplicaţii şi site-uri trimit informaţii reţelei de socializare, să şteargă date din conturile lor şi să împiedice Facebook să le stocheze.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 Avril Lavigne
O mai ții minte pe Avril Lavigne? Cântăreața are 37 de ani acum și a trecut deja prin două divorțuri: ”Nu e simplu să ai o relație!”
02 lavinia pîrva
Lavinia Pârva, apariție uluitoare pe rețelele de socializare. Soția lui Ștefan Bănică a stârnit un val de comentarii
03 Selena Gomez. Foto: Profimedia
Selena Gomez, mesaj în privat lui Mark Zuckerberg: Avem o problemă serioasă
04 like-facebook-inselatorie-366908
Facebook cedează presiunilor. Schimbarea majoră pe care a anunțat-o
05 Facebook setări confidențialitate
Cum afli cine intră cel mai des pe profilul tău de Facebook. Iată cum poți verifica | Tutorial Video
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
florentin-baloi-jandarmerie-sosie-smiley
Smiley a devenit subiect de glume pe pagina de Facebook a Jandarmeriei. Iată ce a postat instituția

Smiley este unul dintre cele mai cunoscute nume din muzica românească. Dacă Smiley nu mai are nevoie de nicio prezentare, Jandarmeria Română a decis să-l prezinte publicului pe "Smiley de la Jandarmerie".

delia-facebook-foto
Delia are propriul filtru pe Facebook. Îl poți descărca de aici

Delia a lansat pe 5 noiembrie piesa "Acadele", dar nu este singura noutate. Delia le calcă pe urme unor alte celebrități care au propriul filtru pe Facebook, precum Rihanna sau Kylie Jenner.

antonia-dus-facebook
Asta-i cea mai sexy fotografie postată vreodată de Antonia

Antonia ocupă locul 8 în clasamentul celor mai frumoase femei din lume, top realizat anual de către Independent Critics. În 2018, Antonia a depășit nume celebre precum Dua Lipa sau Bella Hadid.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său