Bucuresti | 102,8FM CABRON - IN BATAIA VANTULUI (NEW PW)

UNTOLD 2019, în imagini. Robbie Williams a îngenuncheat în fața publicului. Cuvintele impresionante ale dj-lor din străinătate

Untold2019_0804_221511_6077_AP

UNTOLD 2019 – DAY FOUR
Robbie Williams a îngenuncheat în fața publicului UNTOLD!

Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una care a depășit așteptările tuturor participanților de la ediția aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au fost prezenți la Untold în a patra zi a festivalului.

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții a fost cântărețul britanic, Robbie Williams. Super-starul le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră și jumătate i-a purtat prin hituri atât de cunoscute tuturor. Producția a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentiști, dansatori, backing-vocals, costume și decorațiuni. Una din surprizele serii a fost momentul când Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl, alături de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic, a îngenuncheat pe scenă, mulțumind oamenilor prezenți, pentru energia transmisă. La finele show-ului, fanii nu s-au putut despărți de artist și i-au aclamat numele minute în șir, așa că artistul a revenit pe scenă și a interpretat legendara “My Way”, a lui Frank Sinatra.

Pe scena principală au urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta și Martin Garrix.

Dj-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediție a festivalului UNTOLD. Artistul s-a declarat impresionat de ceea ce a devenit UNTOLD, în doar 5 ani.

„UNTOLD este incredibil ce ai devenit față de acum 4 ani când te-am văzut prima dată. România, ești impresionantă și te iubesc!”, a declarat pe scenă, David Guetta.

Și Martin Garrix, dj-ul numărul 1 a lumii, a urcat pe scena festivalului UNTOLD, și a închis ediția aniversară din acest an cu un show impresionant. S-a simțit atât de bine la scenă, încât după închiderea spectacolului său, dj-ul s-a dus la plimbare prin festival, alături de părinții lui. A ajuns la scenele Alchemy și Galaxy, unde s-a bucurat de artiștii care concertau.

Duminică, show-urile lui Manuel Riva, Kungs, Tinie Tempah,Robbie Williams, Nicky Romero și Ummet Ozcan au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube UNTOLD. Și show-urile artiștilor de la scenele Galaxy și Alchemy, Dannic, Mahony, Jamie Jones B2B Martinez Brothers B2B Seth Troxler, Macanache, Parazitii si Dub Fx au putut fi urmărite live.

PREMIERĂ MONDIALĂ LA UNTOLD 2019!

UNTOLD este primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematografică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor de film. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

 

UNTOLD 2019 – DAY THREE

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a adus în tărâmul magic peste 90.000 de oameni. Pe scena principală a festivalului au urcat Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach, Bastille, Danny Avila & Flying Steps, Don Diablo și Fedde Le Grand.

Danny Avila a pregătit pentru ediția aniversară din acest an un show special, în premieră mondială. Este pentru prima dată când artistul a urcat pe scena alături de o companie de dans.

„Am pregătit pentru această ediție aniversară a festivalului UNTOLD, un show ,în premiera mondială. Am lucrat aproape 6 luni la acest show și sper să le placă mult celor aflați în fața scenei principale a festivalului UNTOLD. Am emoții mari și sper să iasă așa cum ne-am plănuit. ”, a declarat înainte de show, Danny Avila.

Unul dintre cei mai așteptați dj ai serii a fost artistul suedez Don Diablo. Aseară s-a aflat pentru a doua oară pe scena UNTOLD și a declarat că pentru el este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an. Artistul a vizitat înainte de show pădurea Hoia Baciu.

“Aștept cu mare nerăbdare în fiecare an să vină luna august, să ajung aici. Mi se pare fenomenală energiaș si căldură cu care sunt primit de fiecare dată. Să știți că am vizitat astăzi și un loc care mi s-a părut un pic infricoșător. Am fost într-o pădure care se spune că e bântuită și mi s-a părut o super experiență”, a declarat Don Diablo înainte de a urca pe scenă.

Vocea impecabilă a solitului trupei britanice „Bastille” a răsunat pe arenă, în a treia zi la UNTOLD. Zecile de mii de fani au cântat și i-au aplaudat minute in sir.

La scenele Galaxy și Alchemy, au fost Artbat, Paul Kalkbrenner Live, Mathame, Spike si Congo Natty .

 


UNTOLD 2019 – DAY TWO

ARMIN UNTOLD, Show-ul unic în lume, deschis cu orchestra operei din Cluj Napoca și cu imnul național

Unul dintre cei mai așteptați artiști de la UNTOLD, Armin van Buuren a avut aseară un show exclusiv, realizat special pentru ediția aniversară din acest an. Artistul a deschis spectacolul cu orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca pe scenă și cu imnul național al României. A spus „Bună seara, România” în limba română și, rând pe rând, au urcat cu el pe scenă artiști speciali invitați, printre care și Alexandra Bădoi.

DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun din lume a venit cu propria producție de festivaluri din Olanda. În plus, spectacolul i-a adus pe scenă pe Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") și Sam Martin ("Wild Wild Son"). Fanii au putut să asculte și muzică nouă – printre care și imnul oficial - și au putu să-și achiziționeze o amintire din linia specială de îmbrăcăminte: Armin UNTOLD.

„Am pregătit pentru această ediție aniversară a festivalului UNTOLD, un show exclusiv care nu va mai putea fi văzut nicăieri în lume. Am emoții mari și simt o presiune extrem de mare, pentru că va trebui să depășesc ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Abia aștept să ajung în fața publicul, care aici, la UNTOLD, este unul special. ”, a declarat înainte de show, Armin van Buuren.

Peste 95.000 de oameni au ajuns în cea de-a doua zi de festival la UNTOLD. Pe scena principală au mai urcat și Subcarpati, Stormzy, Busta Rhymes și Timmy Trumpet care a avut un show plin de energie și culoare.
Pe celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști.

UNTOLD 2019 – DAY ONE


Prima zi a ediției aniversare afestivalului Untold a adus în tărâmul magic peste 90.000 de participanți 

Peste 90.000 de oameni au trecut, în prima zi, pragul UNTOLD. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de scena principală a festivalului, dar și de numărul mare de participanți.

Cei mai așteptați artiști au fost trioul 3 Are Legend, artistul britanic James Arthur, dar și dj-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele cinci ediții ale UNTOLD, iar acum a declarat că cele două ore petrecute pe scenă au fost cele mai impresionante din viața lui.

„Am văzut în timp cum a crescut acest festival. De la an la an era tot mai mare și tot mai mare, iar anul trecut am zis că nu are cum să fie mai mare de atât. Și uite că am venit din nou, m-am urcat pe scenă și când am văzut stadionul plin,  mi-am zis că este incredibil. Vă spun cu mare emoție că simt că sunt deja parte din familia UNTOLD și pentru mine este cel mai important festival de peste an. ”, a declarat dj-ul german, Tujamo.

Pe scena principală în prima zi a urcat și Tove Lo, duo-ul W&W, Smiley și Alex Parker. Și Dimitri Vegas&Like Mike au făcut stadionul Cluj Arena să vibreze printr-un dans sincron pe care l-au executat alături de zecile de mii de oameni aflați în arena.

„România, lasă-mă să-ți spun ceva. Ești cel mai minunat și cel mai tare public din întreaga lume. Abia am așteptat să ajungem la voi”, au declarat pe scena Dimitri Vegas&Like Mike.

„Cake me!” scria pe pancardele tinerilor aflați în fața mainstage-ului UNTOLD. Steve Aoki și-a bucurat din nou fanii și le-a oferit cadou, la ediția aniversară UNTOLD, cele 12 torturi pe care acesta le-a aruncat în public.

Să nu uităm și de show-urile artiștilor de la scenele Galaxy și Alchemy, Floog, Oxia, Joseph Capriati, Anna Tur, Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z și Roni Size.
Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2019: CODEX OF MAGIC. Pe celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști.

Sursa foto: UNTOLD

 

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație
Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

FILM NOW Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr
Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT FOTO Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
FOTO Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999