Bucuresti | 102,8FM DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Lora - Fara el. Vezi noul videoclip filmat pe strazile din Bucuresti! VIDEO

lora-fara-el-vezi-noul-videoclip-filmat-pe-strazile-din-bucuresti-video 1

Videoclipul a fost regizat de Florin Botea, preferatul artistei, acestia aflandu-se la a 3-a colaborare: “Iubesc sa lucrez cu Florin.”, marturiseste ea. Experienta Lorei a fost una cu totul inedita, aceasta filmand pe strazile din Bucuresti. Artista recunoaste ca a fost extrem de greu sa se concentreze, avand foarte multi oameni in jur, care se opreau sa faca poze si sa vada despre ce e vorba.

Artista a declarat ca a fost foarte placut surprinsa cand: ” La scena cu terasa, erau doi baieti la o masa care priveau ce se intampla, isi dadeu coate si radeau atat de mult incat am crezut ca rad de mine. Dar la sfarsitul filmarii din acea locatie, au venit si mi-au spus frumos, in limba engleza, ca este incredibil cum au venit in Romania in vacanta si s-au nimerit in locul unde se filmeaza noul clip al artistei care canta "No More Tears".



Povestea videoclipului este una trista, avand in prim plan un personaj greu de interpretat, dar in care Lora a regasit multe din povestile de viata pe care le vede in jurul ei. „Ceea ce am vrut sa adaug personajului, este demnitatea cu care sufera si seninatatea cu care reuseste sa treaca mai departe. De multe ori, in viata reala, ne pierdem demnitatea in fata unei astfel de lovituri. Eu am tinut neaparat s-o pastrez.”, declara artista.

Ideea clipului a venit din partea producatorului Lorei, Adrian Sina si atat artista, cat si regizorul sunt extrem de incantati de rezultatul final. Lora este sigura ca fanii ei vor empatiza cu videoclipul .

Tie cum ti se pare?

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”
Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă