Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM RARES - JUMATATE (NEW PW)

Cum a fost prima zi de școală pentru artiști? Așa arătau Alex Velea, Shift sau Liviu Teodorescu 

artisti copii

Artistii s-au pus pe depanat amintiri si ne-au marturisit care sunt povestile lor din timpul scolii. Alex Velea, cu o memorie proaspata, marturiseste: “Imi amintesc cu drag de prima zi de scoala si nu cred ca o sa o uit vreodata. Țin minte ca deja trecusem prin experiența "grupei mari pregătitoare" si de-abia asteptam sa aplic ce învățasem:) Parinții au stiut sa ma motiveze mereu, sa-mi explice fel de fel de situatii si tocmai de-aia n-am avut probleme in a ma acomoda foarte repede cu colegii si doamna învățătoare:) Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor in primele doua clase. Apoi a urmat domnișoara Gulian Aurelia, pe care o placeam "in secret":) Le salut si le multumesc ca mi-au îndrumat primii pași către educatie”.

Shift, cu zambetul pe buze, povesteste: “Tin minte ca abia asteptam sa se termine prima zi de scoala, sa ajung acasa. Recunosc ca asteptam cu drag sa inceapa vacanta si nici nu voiam sa aud de septembrie. Cel mai ciudat lucru de la scoala mi se parea ideea de turma, eram invatati sa facem acelasi lucru. Unul dintre profii de care imi amintesc des este si cel care mi-a spus “Istrate, tu nu o sa ajungi departe”. Chiar daca atunci ma descurajau, iata ca mai tarziu m-au stimulat vorbele lui si am facut si un hit din ele”.

Liviu Teodorescu are numai amintiri frumoase cu privire la scoala: “Imi amintesc cu placere prima zi de scoala. Tin minte ca ma uitam de jur imprejur sa gasesc cea mai frumoasa colega, sa ma asez cu ea in banca. M-am indragostit de o fata care mi-a propus atunci, in clasa 1, sa ne casatorim si sa facem copii. Raspunsul meu a fost ”Da”. Cel mai ciudat lucru mi se parea salutul de la inceputul orelor de curs. Profesorul spunea “buna ziua” si noi raspundeam in cel mai plictisit si lent mod posibil “Buna ziuaaaaaaaaaaaa”. La un moment dat am facut din asta o modalitate eficienta de a-i enerva pe profesori”.

Lino Golden: “In prima zi de scoala l-am sunat pe tata de 100 de ori. Dar m-am obisnuit imediat, asa ca abia asteptam inceputurile de an scolar, mi se facea dor de colegi, de zilele de scoala si de emotia de dinaintea testelor”.

Mario Fresh: “Parca ieri a fost prima zi de scoala. Imi amintesc ca am mers cu parintii mei si ca eram foarte curios, le puneam zeci de intrebari. Doamna învățătoare Chișcă m-a condus la banca si ma uitam la ai mei foarte încântat de locul meu, de banca, de scaun, de tabla, de tot. Mi-a placut”.

 

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort