Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TATE MCRAE - GREEDY

Colaborarea anului! Alexandra Stan si Inna canta, alaturi de Daddy Yankee, “WE WANNA”

Alexandra-Stan-Inna-We-Wanna

Fara-ndoiala, Alexandra Stan si Inna au devenit, in utimii ani, doua dintre cele mai importante artiste din Romania. Dupa rezultate incontestabile la nivel mondial, traduse prin difuzari la radio, numar de concerte si festivaluri, aparitii publice, premii si trofee, vanzari si download-uri, numar de fani si vizualizari pe youtube, merita sa stea din nou in lumina reflectoarelor internationale. Iata ca de data aceasta, impreuna.
 
Pentru prima data in peisajul muzical de la noi, doua cantarete celebre la nivel mondial se implica intr-o colaborare comuna, alaturi de un alt artist complet, cantaret, compozitor si producator deopotriva – Daddy Yankee. Portorican la origini, pe Daddy Yankee ni-l amintim datorita piesei “Gasolina”, dar si numeroaselor colaborari cu artisti de top precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Nicole Scherzinger, Fergie, Akon etc.
 
Nu doar cei 3 protagonisti din lumina reflectoarelor sunt de top, ci si echipa de productie. Norvegianul Axident este un trendsetter in ceea ce priveste compozitia muzicala, el fiind autorul hiturilor precum “Wiggle” – Jason Derulo, “Burnin’ Up” – Jessie J, sau “Fireball” – Pitbull.
Jacob Luttrell a intrat in liga producatorilor importanti dupa ce piesa “Tonight  (I’m Lovin’ You)” a lui Enrique Iglesias a ajuns pe primele locuri in topuri. Imediat dupa aceasta, artisti precum David Guetta si Timbaland au vrut piese scrise de el.
Thomas Troelsen, producatorul danez care are in portfoliu numerosi artisti de succes precum Pitbull, Flo Rida, Robin Thicke sau Chris Brown, si-a pus amprenta anul trecut asupra hitului “We Are One (Ole Ola)”- cu Pitbull si Jennifer Lopez, piesa care a fost imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. 

 

Privind colaborarea cu Inna, Alexandra Stan marturiseste: “INNA este un artist pe care eu il admir, iar pentru mine a fost primul role model din Romania. Este cute, degajata, super fun, plina de energie si imi place sa lucrez cu ea. Mi se pare ca noi doua suntem ca un milkshake delicios de vanilie si ciocolata, de care pur si simplu nu te mai saturi!“
La randul sau, Inna declara: "Ma bucur sa colaborez cu Alexandra pe piesa “We Wanna” si cred ca impreuna vom reusi sa o ducem in fruntea topurilor. Pana atunci insa, o ascult in fiecare zi. Abia astept sa o auziti si voi! Deci, Alexandra, GO girl!"
Nu doar cele doua dive internationale isi pun amprenta pe un succes promitator, ci si echipele lor de management, Fonogram Records si Global Records. Cele doua label-uri muzicale se afla la a doua colaborare, primul artist semnat in aceasta formula fiind Lariss care, inca de la piesa de debut, “Dale Papi”, a cunoscut succesul international.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”
Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”

Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”

FILM NOW Romanticul Christian Bale și-a sărbătorit soția, de Ziua Mamei. I-a dăruit flori și s-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți, pe străzile din NYC
Romanticul Christian Bale și-a sărbătorit soția, de Ziua Mamei. I-a dăruit flori și s-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți, pe străzile din NYC

Romanticul Christian Bale și-a sărbătorit soția, de Ziua Mamei. I-a dăruit flori și s-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți, pe străzile din NYC

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea