Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Colaborare inedită: Killa Fonic și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei "Bambolina"

maxresdefault

Killa Fonic și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei "Bambolina" cu influențe din cultura cubaneză, dans și vocea străzii adusă în prim-plan, prin cadrele de atmosferă.

„Mâinile sus Bambolina, ăsta nu-i un jaf cu crima, vreau să-ți fur inima din prima, jur că nu fug decât cu tine.” – așa începe povestea piesei. Energie, dans cu influențe cubaneze, un sound fresh și stilul excentric al lui Killa Fonic – creează un univers plin de viață.

Carla’s Dreams se integrează perfect în ritmul piesei și marchează tranziția de la energia de pe stradă spre un loc întunecat, inspirat din filmele noir.

Finalul clipului leagă toate tablourile între ele și prezintă altercația dintre cele doua extreme: Grupul Killa, excentric și liber, și grupul Carla's Dreams care reprezintă puterea în orașul în care are loc povestea.

Killa Fonic pregătește mai multe suprize. În prezent, lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis” care aparțin labelului KHK și sunt distribuite de Global Records. Până acum a lansat piesele: „KHK”, „Oameni în negru”, „Chimie organică”, „Sălbatic până mor”, „Toc”, „Mambo”, „Nimeni”, „Richie Rich” din labelul KHK, distribuite de Global Records.

Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir.

Primele melodii lansate de Killa Fonic sunt „Sesiune pe Vinil", „Drink și Blunt" și „24". Primul mixtape al lui Killa Fonic este „Lord de cartier”, apărut în anul 2013 – a fost produs și masterizat de artist.

Primul album în calitate de artist solo se numește „Ramses 1989” și a fost lansat în 2016. În iulie 2017 a lansat „Lamă Crimă”, al doilea album în calitate de artist solo. În decembrie 2018 a lansat primul EP - „Emotiv Munteana", care conține 7 povesti despre 7 Pământence.

Killa Fonic a activat în Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat în 2015 albumul „O.$.O.D.” (O șatră, o dragoste) și „O.$.O.D. II” în 2017. Albumele au înregistrat un mare succes în mediul online. În 2019, Killa Fonic a părăsit „Șatra B.E.N.Z”. În prezent lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis” care aparțin labelului KHK și sunt distribuite de Global Records.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și tematică diversă. Un proiect muzical cu milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizări, sute de concerte. 

 

Top citite
01 killa fonic 2
Killa Fonic despre relația cu Ana Morodan: „Mă bucur că ai scos asta la suprafață”
02 carla's-dreams-dimineata-blana-canta
Câți bani cheltuie într-un an băieții de la Carla's Dreams pentru machiajul lor spectaculos: "Nu e chiar așa de mult"
03 Carla's Dreams
Solistul Carla's Dreams a vorbit despre una dintre afacerile sale: "Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine"
04 carlasdreams
Carla's Dreams lansează "Înapoi", o piesă pentru îndrăgostiții ca o poezie fără rime
05 DELIA KILLA FONIC
Killa Fonic și Delia colaborează în premieră pentru piesa "Cum am știut"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
A7306014
Carla's Dreams, la Dimineața Blană: Prima vedetă pe care am cunoscut-o a fost INNA. I-am lăsat o impresie mai câh la început

Carla's Dreams a venit la Dimineața Blană cu cea mai nouă piesă - VICTIMA - și cu povești pe care nu le știam despre el. Ca de exemplu, care a fost prima vedetă pe care a cunoscut-o. 

Carla's Dreams
Carla's Dreams revine cu single-ul "Victima", o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla's Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește "Victima" și care se lansează cu videoclip oficial.

KEED
Exclusiv! KEED, deranjat de Killa Fonic : „Minte, iar lucrurile nu s-au calmat între noi”

KEED a venit în studioul PROFM, la Liza & Fere, într-o întâlnire statement în care a anunțat reinventarea sa pe plan muzical și a tranșat toate problemele din trecut.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală