Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TEDDY SWIMS - THE DOOR

Clipul filmat in Dubai, in cea mai inalta cladire din lume! Vezi aici Mandinga - Zaleilah!

clipul-filmat-in-dubai-in-cea-mai-inalta-cladire-din-lumei-vezi-mandinga-zaleilah

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Videoclipul a fost realizat de Florin Botea, iar scenariul spune povestea unei frumoase fete, interpretate de Elena, solista grupului, care dupa ce gaseste un inel misterior intr-un club, se trezeste intr-un cadru fermecator in Dubai, si pleaca in cautarea dragostei.

Filmarile s-au desfasurat in locuri surprinzator de frumoase, fie in desert, fie pe un iaht, dar si cu un elicopter, masini sport si chiar in cea mai mare cladire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat si cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise.

Cum iti place clipul si piesa? Comenteza mai jos.

Top citite
01 DSC09438
Mandinga, la Dimineața Blană: Suntem aproape aceiași, din 2003. Ne bucurăm de moment și facem fix ce vrem
02 mandinga
Mandinga lansează „No tengo dinero"
03 barbara-isasi-el-nino-mandinga- header
Asta da "Arquitectura" | Mandinga au cântat "Puşca şi cureaua lată" cu influenţe cubaneze | VIDEO
04 Mandinga-Arquitectura-cover
Muzică nouă | Mandinga - Arquitectura (Official Video)
05 mandinga
Mandinga a transformat „Cheap Thrills” de la Sia într-o piesă salsa (VIDEO)
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mandinga-besame
Mandinga - “Besame” (OFFICIAL VIDEO)

Din primavara anului trecut, trupa Mandinga o are ca solista pe frumoasa Barbara Isasi, tanara talentata care in 2013 a participat la “Vocea Spaniei”. “’Besame’ este o piesa fresh de vara. Sper ca oamenii sa primeasca in suflet acest proiect la care am lucrat intens si in care am investit multa energie. Am filmat in Mexic si in Romania si a fost extraordinar. Iubesc plaja si locurile exotice, deci a fost o mare placere, a fost ca un cadou. Clipul este dinamic si e perfect pentru zilele calduroase de vara. “Besame” este despre pasiune si dragoste, si sper ca fanii nostri se vor putea regasi in aceasta piesa si ca ii va inspira sa fie liberi, sa traiasca clipa, sa se bucure de vara cat mai mult!”, declara Barbara, solista Mandinga. Muzica este compusa de Roberto Mario Stoica, Enrique Carlos Yustiz Perozo, textul este scris de Roberto Mario Stoica, Barbara Isasi, Alexander Benavides Himely, iar de orchestratie s-au ocupat Roberto Mario Stoica, Manase Palade. “Besame” este cea de-a doua piesa pe care trupa o canta impreuna cu Barbara Isasi

djsava_barbara,isasi-nena
DJ Sava a lansat single-ul şi clipul "Nena", featuring Barbara Isasi

DJ Sava a lansat un nou single ;i videoclip! De data aceasta, artistul a colaborat cu Bárbara Isasi, solista trupei Mandinga, pentru “Nena”, o piesa hot, care te trimite cu gândul direct pe plajă, la soare.

mandinga-lanseaza-single-ul-la-vita-e-bella-cum-suna-melodia-compusa-de-smiley-audio
Mandinga lanseaza single-ul 'La Vita E Bella'. Cum suna melodia compusa de Smiley - AUDIO

Au trecut 6 ani de la lansarea ultimei piese in limba romana, asa ca Mandinga revine cu un super single, "La vita e bella", o coproductie Cat Music, HaHaHa Production si Happiness Production.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"