Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MADONNA - JUSTIN - 4 minutes -radio edit-

Cine crezi că a inspirat-o pe INNA în alegerea numelui de scenă?

inna-header-ochelari-soare

Cel care a inspirat-o pe artistă în alegerea acestui nume este chiar bunicul ei, care în copilărie îi spunea Alexandrei INNA. Așa se face că, deși inițial cunoscuta artistă alesese ca nume de scenă Alessandra, în cele din urmă proiectul care avea să o facă celebră în întreaga lume a avut numele INNA.

"Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică", își amintește INNA.

La scurt timp de la lansarea carierei muzicale, numele INNA a ajuns sinonim cu succesul internațional. Așa se face că aceasta a devenit primul artist european care a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar celebra publicație The Guardian a numit-o unul dintre cele mai mari exporturi ale României.

Amănunte mai puțin știute despre INNA, despre viața și cariera sa pot fi descoperite începând de azi în cadrul aplicației MusicTO, care se lansează în România. Mai mult decât atât, INNA, ambasador al acestei aplicații alături de Smiley. MusicTO (Music Totally Obsessed) este o aplicație ce permite utilizatorilor să asculte muzica difuzată de o parte din radiourile românești și în același timp să primească informații mai puțin știute despre artiștii favoriți, precum și să răspundă la întrebări despre aceștia, care le pot aduce și premii surpriză. Aplicația oferă informații interesante, inedite despre artiști și piesele lor, sondaje pentru fani, interacțiuni directe cu artiștii în zile dedicate. MusicTO este disponibilă gratuit atât pentru Andoid, cât și pentru IOS.

Inna a spus cine este artista ei preferată din toate timpurile cu care ar putea face o piesă

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 inna
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord
03 inna
Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”
04 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
05 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă

Inna este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, în care poartă ținute îndrăznețe, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Recent, cântăreața a fost protagonista unei ședințe foto impresionante, realizate pe plajă la miezul nopții, chiar de iubitul ei, Deliric.

andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în relația cu Victor Cornea. Artista își susține partenerul și îl însoțește la toate meciurile de tenis, în prezent fiind în Grecia. Cântăreața a surprins pe toată lumea atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu legitimația primită la Atena, din partea organizatorilor pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor, aceasta purtând numele tenismenului. 

ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni

Ana Baniciu se află în cea mai fericită perioadă din viața ei după ce a anunțat că este însărcinată. Artista va aduce pe lume un băiețel, iar acum ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în căutarea celui mai potrivit nume pentru bebelușul lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...