Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT BEBE REXHA - SATELITE

Christina Aguilera și Britney Spears au îngropat "Securea Războiului"! Ce i-a propus Christina

EXCLUSIVE: Christina Aguilera Arrives At 1 Oak Harpers After Party In New York City
Christina Aguilera. Foto: Getty Images

A fost rampa lor de lansare către industria muzicală. Christina Aguilera a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel unde a spus că este dispusă să lanseze o melodie cu Britney și să uite de problemele din trecut. Kimmel s-a implicat și el în această situație, în încercarea de a le împăca pe cele două cântărețe. El i-a dat tag postării lui Britney Spears și a scris pe Twitter: "@XTina would like to sing with you. Cristina vrea să cânte cu tine".

Propunerea a fost făcută, acum rămâne ca Britney să dea un răspuns. Christina Aguileara și-a amintit câteva din episoadele în care rivalitatea cu Britney ajunsese la apogeu. "Îmi amintesc că am fost rănită de multe chestii de pe MTV, în care Britney era catalogată ca fiind o fată bună, iar eu eram fata cea rea. E ca și cum, dacă voi fi demnă și nevinovată, e în regulă, dar dacă o să fiu eu însumi, am probleme ", a spus Aguilera.

Pe cele două a încercat să le împace și Madonna în 2003, la gala MTV Video Music Awards. Madonna, Aguilera și Spears au oferit un moment controversat. S-a sărutat cu amândouă în timpul piesei "Like a Virgin" pe care au cântat-o împreună. 

Christina Aguilera, Britney Spears au făcut echipă cu Justin Timberlake și Ryan Gosling în show-urile Disney. Toți sunt acum celebrități cu cariere impresionante.

 

Christina Aguilera a povestit la Carpool Karaoke când s-a îndrăgostit de Ryan Gosling | VIDEO

Top citite
01 Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas
Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”
02 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
03 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
04 Christina Aguilera
Christina Aguilera, tot mai încrezătoare în puterea ei de seducție. În body și cizme lungi, blonda se arată într-o super formă
05 *EXCLUSIVE* Christina Aguilera rocks jeans and a black YSL leather jacket as she enjoys an evening at Catch Steak in Los Angeles
Val de reacții după cea mai recentă apariție a celebrei Christina Aguilera: Cum de arată ca la 21 de ani? A călătorit în timp?
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit

Britney Spears a reacționat după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, Paul Richard Soliz, precizând că „este foarte fericită să fie singură”.

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Elizabeth Gutiérrez, primele declarații despre despărțirea de William Levy, după 20 de ani de relație: „A fost dragostea vieții mele!”
Elizabeth Gutiérrez, primele declarații despre despărțirea de William Levy, după 20 de ani de relație: „A fost dragostea vieții mele!”

Elizabeth Gutiérrez, primele declarații despre despărțirea de William Levy, după 20 de ani de relație: „A fost dragostea vieții mele!”

FILM NOW Cum arată astăzi actorii care au jucat în
Cum arată astăzi actorii care au jucat în "Pulp Fiction". Marele absent de la reuniunea de 30 de ani a peliculei lui Tarantino

Cum arată astăzi actorii care au jucat în "Pulp Fiction". Marele absent de la reuniunea de 30 de ani a peliculei lui Tarantino

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"