Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TWO COLORS - CYNICAL

Backstreet Boys au cântat live Despacito. Ce a ieșit e de râsul lumii (VIDEO)

backstreet boys

Băieții de la Backstreet Boys au fost invitați la o emisiune radio, unde au fost provocați să cânte Despacito. Ce-i drept, e de apreciat că nu au refuzat provocarea, însă, având în vedere că niciunul dintre ei nu știe spaniola, rezultatul a fost unul cel puțin hilar.

Dă-i un PLAY și o să poți să râzi cât vrei :)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 nick carter si aaron carter
Nick Carter de la Backstreet Boys își plânge frații pierduți mult prea devreme. Familia lui a fost lovită de tragedia morții a 3 copii
02 Nick Carter
Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat de viol de o fostă fană. Aceasta ar fi fost agresată pe când avea 17 ani
03 aj (2)
AJ McLean de la Backstreet Boys, transformare spectaculoasă după ce a slăbit mai bine de 12 kg: Călătoria e departe de a fi încheiată
04 Luis Fonsi
Luisa Fonsi va cânta la Oscar 2022. Artistul din Puerto Rico va interpreta piesa virală "We Don't Talk About Bruno"
05 Baby Shark
Clipul piesei „Baby Shark”, primul conţinut video cu peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, după ce a depășit „Despacito”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
PUES
"Pues" este noul hit semnat de celebrii artiști R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul

R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul își unesc forțele pentru noul lor single, Pues, o colaborare de succes și un mix fresh de muzică dance și latin pop, care are toate elementele unui imn de vară pentru fanii ambelor stiluri muzicale.

Cum arată astăzi AJ McLean de la Backstreet Boys, după o luptă de mai bine de 20 de ani cu alcoolul și drogurile

AJ McLean de la Backstreet Boys a aniversat un an de sobrietate, după decenii de luptă cu dependența de alcool și droguri.

Baby Shark
„Despacito” a fost detronat. Care este astăzi cel mai vizionat video de pe YouTube

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani