Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MEDUZA - BAD MEMORIES

Alex Velea face declaratii de dragoste “Cand noaptea vine”! Asculta noul single!

alex-velea-face-declaratii-de-dragoste-ldquo-cand-noaptea-vine-rdquo-asculta-noul-single

A venit momentul pe care fanii il astepta de ceva vreme. Alex Velea a lansat o noua piesa, Cand noaptea vine - o adevarata declaratie in care se vor regasi toti cei care iubesc sau au iubit vreodata.

“Este o piesa plina de pasiune si sinceritate, a carei menire este sa te aduca mai aproape de sufletul pereche, o declaratie care te emotioneaza si te face, totodata, sa dai glas iubirii tale. E piesa care m-a ajutat sa ma redescopar.”, spune Alex despre noul single.

Cand noaptea vine a luat nastere in studiourile HaHaHa Production, ca o transpunere in note muzicale a sentimentelor artistului caruia i-au revenit si rolurile de compozitor si textier.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Top citite
01 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
02 Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly
03 Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”
04 antonia si alex velea
Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, la 11 ani de relație: „Suntem în universul nostru, sunt fericită să te am!”
05 Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alex velea si antonia
Alex Velea și Antonia și-au ales deja nașii pentru nuntă. Ce spune artistul despre marele eveniment: „Vreau ca Antonia să fie relaxată”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți și se pot mândri cu familia perfectă. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum, deși artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață.

antonia alex velea familie
Antonia și Alex Velea sunt foarte stricți cu educația copiilor lor. Ce nu au voie să facă aceștia: „Le spunem NU de fiecare dată”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, având o familie fericită alături de cei doi copii pe care îi au împreună, dar și alături de fiica artistei, Maya, pe care o are din fosta căsnicie cu Vicenzo Castellano. Cei doi cântăreți fac orice pentru a le aduce copiilor lor zâmbetul pe buze, însă țin foarte mult și la educație, astfel că există și momente când sunt mai severi. 

antonia si alex velea
Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea și botezul copiilor: „Vom face acest lucru când vom simți”

Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Artista are o carieră de invidiat, colaborând de-a lungul timpului și cu artiști internaționali, însă nici pe plan personal aceasta nu e mai prejos, căci are o familie frumoasă și fericită, cu trei copii superbi. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil