Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CABRON FEAT SMILEY AND GUESS WHO - Da-o tare

Sebastian Stan și Denise Gough au condus un scuter prin Atena complet dezbrăcați

'Avengers: Infinity War' premiere
** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** Hollywood, CA - Celebrities attend the premiere of 'Avengers: Infinity War' held at the El Capitan theater in Hollywood. Pictured: Sebastian Stan BACKGRID USA 23 APRIL 2018 USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Sebastian Stan şi Denise Gough au filmat astfel pentru un nou lungmetraj în care joacă, "Monday". Scena a fost filmată pe data de 28 noiembrie.

Exclusive: Sebastian Stan and Denise Gough filming scenes for "Monday"

foto Hepta

Filmul, regizat de Argyris Papadimitropoulos, prezintă povestea de dragoste a doi americani cu tendinţe autodistructive, aflaţi în Grecia. Lungmetrajul este programat pentru lansare anul viitor.

Exclusive: Sebastian Stan and Denise Gough filming scenes for "Monday"

foto Hepta

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În "Marţianul", nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în "Lebăda Neagră" a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. 

"Destroyer" Premiere - 2018 Toronto International Film Festival

foto Hepta

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena, împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la vârsta de 10 ani a primit primul său rol într-un film, în "71 fragments of a Chronology of Chance", de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat în SUA şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

Top citite
01 jennifer-lopez-nud-instyle-instagram
Jennifer Lopez a pozat aproape goală într-o ședință foto pentru revista InStyle
02 antonia-blaneata-header-iunie-2018
În plin Campionat Mondial, Antonia ne-a demonstrat cum se tipă cu adevărat la goluri | VIDEO
03 rihanna-hot-instagram
#BeachPlease | Rihanna a pozat hot pentru a atrage atenţia asupra noii colecţii Fenty Beauty
04 smiley-zambet-aniversare-profm
"Dezbracă-te şi cântă" cu Smiley şi Feli! Au oferit tricouri personalizate ascultătorilor la bustul gol | VIDEO
05 avengers-infinity-war
Avengers: Infinity War | De ce trebuie să vezi filmul cu încasări record | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
black-lively-splash
Aşa a slăbit Blake Lively 27 de kg într-un timp record. Metoda a fost testată şi de actorul Sebastian Stan

Blake Lively a suferit transformări majore în ultimul an. După ce i-a dăruit un nou copil lui Ryan Reynolds, în 2016, Blake a slăbit numai puţin de 27 de kilograme.

vedete-dieta
Un celebru nutriţionist român le-a dat de gol pe vedete. Cum slăbesc acestea în realitate

Acum, după sărbătorile cu mesele îmbelşugate, foarte mulţi se gândesc să-şi facă abonament la sală. Asta pentru că s-au adunat kilogramele după atâtea fripturi, dulciuri, sdarmale, cârnaţi şi alte preparate care conţin multe calorii.

justin-timberlake-sarut-jessica-biel
Justin Timberlake a publicat teaser-ul pentru noul album! E la bustul gol şi îşi sărută soţia şi copilul

Gata cu aşteptarea! Justin Timberlake va lansa pe 2 februarie noul album "Man of the Woods". La acest material discografic a lucrat cu vechii săi prieteni Timbaland, Pharrell Williams, Max Martin şi Shellback.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"