Bucuresti | 102,8FM MATTHEW KOMA - KISSES BACK

Reacția lui Don Johnson când e întrebat dacă a văzut filmele Fifty Shades în care fiica sa, Dakota, renunță la haine

Fifty Shades Freed (2018) - filmstill
Fifty Shades Freed (2018) Dakota Johnson *Filmstill - Editorial Use Only* CAP/KFS Image supplied by Capital Pictures

Don a fost invitat recent în emisiunea "This Morning", unde a fost intrebat daca a vazut filmele din seria Fifty Shades: 'Hmmmm, control al imaginii! Sunt anumite lucruri pe care tu ca tata nu ai nevoie sa le vezi ', a spus el. Johnson mărturisește insa ca este foarte mandru de fiica sa, care tocmai a implinit 30 de ani. 

'Nu am stiut ca e interesata de actorie. Cand era mai mica, era mereu vesela pe platourile de filmare si le juca tuturor farse. Putine stiam atunci, domnisoara Dakota era de fapt foarte atenta la tot ce se intampla acolo', a completat actorul.

Dakota este fiica lui Don Johnson din relatia cu Melanie Griffith.

 

Top citite
01 Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați
02 Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”
03 Chris Martin/ Profimedia
Dakota Johnson este motivul pentru care trupa Coldplay și-a făcut concertele mai incluzive pentru fani: „Cel mai frumos cadou”
04 Suspiria Red Carpet Arrivals - 75th Venice Film Festival
Dakota Johnson, în cea mai scurtă salopetă, la picnic. Cum au surprins-o paparazzii alături de Chris Martin și fiul acestuia
05 *EXCLUSIVE* Chris Martin and Dakota Johnson stepped out for some fresh air with Chris' children Apple and Moses
O nouă nuntă în lumea vedetelor? Chris Martin i-ar fi cumpărat un inel iubitei sale Dakota Johnson
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Suspiria Red Carpet Arrivals - 75th Venice Film Festival
Cum a apărut Dakota Johnson la premiera noului ei film. Fanii au observat imediat schimbarea

Dakota Johnson a renunțat la strungăreața celebră, odată cu apariția pe covorul roșu la premiera noului ei film "The Peanut Butter Falcon".

***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING***Dakota Johnson and Apple Martin go to grab some ice coffee and drinks in Malibu.
Apple Martin este la fel de frumoasă ca mama ei. Fiica lui Gwyneth Paltrow, la cafea cu Dakota Johnson

Fiica lui Gwyneth Paltrow, Apple (14 ani), seamănă leit cu celebra actriţă.

Premiere Of Universal Pictures' "Fifty Shades Darker" - Arrivals
Nici în scenele fierbinți din Fifty Shades of Grey nu era atât de provocatoare! Cum arată Dakota Johnson la plajă

Rolul Anastasiei Steele din "Fifty Shades" i-a schimbat viața Dakotei Johnson. Datorită lui, tânăra a reușit să scape de statutul de "fiică de vedetă" și a devenit un adevărat fenomen.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”