Bucuresti | 102,8FM JONAS BROTHERS - X

De ce trebuie să vezi filmul "A Star Is Born" cu Lady Gaga și Bradley Cooper

2018 Toronto International Film Festival -
TORONTO, ON - SEPTEMBER 09: Bradley Cooper (L) and Lady Gaga attend the "A Star Is Born" premiere during 2018 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 9, 2018 in Toronto, Canada. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Totuși, ce îl face atât de special? Iată doar câteva dintre motive. Filmul este debutul regizoral al lui Bradley Cooper care joacă în rolul principal, e scenarist și producător al acestei pelicule. Nu o să-ți povestim filmul pentru că merită să-l vezi. Poate că e un pic cam lung (2 ore și 15 minute), dar povestea te ține în priză. 

A Star Is Born (2018) - filmstill

foto Hepta

Bradley Cooper interpretează rolul muzicianul Jackson Maine, care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) și de care se îndrăgostește. Ea tocmai renunțase la visul de a deveni o cântăreață de succes. Jack o ajută să pășească în lumina reflectoarelor, dar,  în timp ce cariera lui Ally decolează, partea personală a relației lor se sfărâmă. În tot acest timp, Jack se luptă continuu cu propriii demoni.

A Star Is Born (2018) - filmstill

foto Hepta

Coloana sonoră a filmului este una de excepție. O vei vedea pe Lady Gaga cântând cu totul altă muzică decât cea cu care ne-a obișnuit, dar surpriza vine din partea lui Bradley Cooper. Acesta nu a fost dublat de nimeni, iar în film cântă pe bune. Pentru această performanță a declarat că s-a pregătit mai bine de șase luni. Albumul cu piesele de pe coloana sonoră a ajuns nr.1 în clasamentul Billboard 200.

A Star Is Born (2018) - filmstill

foto Hepta

Inițial acest film trebuia regizat de Clint Eastwood, care a pus mâna pe scenariu prin 2011. În rolul artistei în devenire trebuia să fie distribuită Beyonce, iar partenerul ei să fie urma să fie ales dintre Leonardo DiCaprio, Will Smith, Christian Bale sau Tom Cruise.  Această variantă a picat, iar în 2016, Bradley Cooper a decis să facă el filmul. 

A Star Is Born (2018) - filmstill

foto Hepta

A avut premiera la Festivalul de film de la Veneția, pe 31 august 2018, unde a luat și un premiu. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune filme ale anului și merită să-l vezi la cinema, pentru că muzica din peliculă trebuie ascultată la un standard ridicat, altfel, e păcat. 

Top citite
01 ryan gosling (15)
Ryan Gosling a adus "Kenergia" la Oscar 2024. În costum roz strălucitor, acompaniat de Slash, a făcut starurile să danseze
02 *EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas
Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile
03 *EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu
Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua
04 *EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Muzică nouă? Lady Gaga face furori în rândul fanilor, într-un pulover și cizme cu tocuri imposibile. Ce indiciu le-a dat pe Instagram
05 *EXCLUSIVE* Lady Gaga and Boyfriend Michael Polansky Prove Their Relationship is Going Strong in the New Year with a Cozy Pizza Run in Malibu **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Ce făcea Lady Gaga în pauzele de la facultate. Fosta colega a artistei a dezvăluit totul: „Am fost forțați să o ascultăm”

Carly Waddell, cunoscută pentru rolul său din „Bachelor in Paradise”, a povestit în cadrul unui podcast cum a fost să fie colegă cu Lady Gaga la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York. 

"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile

Trupa Rolling Stones și-a lansat noul album, pe care se găsește și piesa realizată în colaborare cu Lady Gaga, astfel că artista nu a lipsit de la petrecerea de lansare a acestuia.

Dua Lipa/ Profimedia
Coloana sonoră a filmului „Barbie” a stabilit un nou record în topul muzical britanic

Filmul "Barbie" domină deja de o săptămână box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topul muzical din Regatul Unit, a anunţat sâmbătă BBC.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”