Bucuresti | 102,8FM JAMES CARTER - TOMORROW

N-ai mai văzut-o așa! Lora, irezistibilă într-o salopetă ultra mulată și foarte transparentă. Artista arată impecabil la 40 de ani

Lora/ Foto: Instagram
Lora/ Foto: Instagram

Printre cele mai apreciate artiste de la noi se numără, fără doar și poate, Lora, care, în ciuda faptului că are 40 de ani, continuă să fie într-o formă de invidiat, după cum se poate vedea în imaginile postate pe rețelele sociale.

Citește și: Lora, mișcări langurase pe scenă, îmbrăcată în cea mai mulată salopetă. Blonda a oferit o nouă mostră de senzualitate

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atentă la alimentație și pasionată de sport, Lora reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat și, în plus, nu ratează ocazia de a-și etala silueta de invidiat.

Cu puțin timp înainte de a lansa o nouă piesă, artista a făcut publică o fotografie în care apare într-o salopetă ultra mulată și transparentă, prin care i se puteau întrezări formele perfecte.

Evident, imaginea inedită a adunat rapid mii se aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor: ”Ești superbă!”, ”Ce bine arăți, Lora!”, ”Superbă ca întotdeauna!”

Citește și: Lora “lucrează din greu” la bronzul de iarnă. Solista și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Ce spune Lora despre operațiile estetice

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Lora este preocupată de felul în care arată. De multe ori aceasta a fost acuzată că a apelat la bisturiu, însă într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, artista a negat aceste acuze și a vorbit despre singura operație estetică pe care a făcut-o. 

Citește și: Lora știe să fie senzuală și la prima oră. Cântăreața a venit la Dimineața Blană într-o rochie super scurtă, cu crăpătură pe picior

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar am ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

Top citite
01 Paris Jackson
Paris Jackson a înfruntat căldura din L.A. într-o salopetă albă, scurtă și mulată. Și-a cumpărat cafea și nu a lăsat telefonul din mână
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, declarații controversate înainte să împlinească 42 de ani: „Degeaba ai bani de haine și genți daca pielea e neglijată”
03 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
04 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
05 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Într-o super formă fizică și cu o dispoziție de zile mari la purtător, Lora le-a arătat fanilor ei un scurt filmuleț în care dansează jucăușă pe o plajă exotică.

Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, fabuloasă într-o salopetă minusculă. Fanii au reacționat imediat: „Ești zeița frumuseții!”

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și reușește să se facă remarcată de fiecare dată.

lora
Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată

Lora, una dintre cele mai populare cântărețe ale ultimilor ani, își ține fanii aproape nu numai cu muzica ei, ci și cu aparițiile pline de senzualitate. Conștientă că a fost înzestrată cu un farmec aparte, blonda știe să facă un eveniment din fiecare apariție.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere