Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA Tyla - WATER (NEW PW)

Motivul pentru care Pink s-a considerat o „mamă groaznică” atunci când a născut. „Este șocant cât de responsabilă am devenit”

Pink Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame

Pink și-a lansat de curând al nouălea album, intitulat „Trustfall”, iar recent, a vorbit sincer într-un interviu pentru revista People despre dragoste, durere și viața de mamă. 

Cântăreața în vârstă de 43 de ani are o carieră uimitoare în industria muzicală, însă viața ei nu a fost atât de „roz” cum sugerează numele ei de scenă. Artista s-a confruntat cu multe probleme atunci când a rămas însărcinată și a decis să-și întemeieze o familie, iar acum a vorbit sincer despre toate lucrurile prin care a trecut. 

Ea a reușit să găsească un echilibru între lucrurile pe care le iubește cel mai mult în viață, respectiv familia și cariera, făcând față tuturor provocărilor în ultimii 10 ani. 

Citește și: Pink reacționează după ce fanii au acuzat-o că o sfidează pe Christina Aguilera: Sunteți nebuni

Pink a dezvăluit că decizia de a avea copii nu a fost primită cu mare entuziasm de managerii din industria muzicală, care o vedeau doar din postura de artist. „Mi s-a spus: „Dacă faci copii acum, cariera ta se termină”. "Sincer, cred că atunci a început cariera mea. Făcusem multe lucruri până atunci, dar cred că acela a fost momentul când am început să mă înțeleg cu adevărat pe mine însămi și lumea în care mă plasez”, a povestit Pink. 

Artista este mama a doi copii, Jameson, în vârstă de 6 ani, și Willow, în vârstă de 11 ani, pe care îi are împreună cu soțul ei Carey Hart, în vârstă de 47 de ani. Deși nu a fost deloc susținută când a rămas însărcinată, aceasta a demonstrat că este una dintre cele mai bune vedete pop din generația ei. Pink a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, a clasat 23 de single-uri în Top 40 și a câștigat trei premii Grammy și un premiu Emmy. De asemenea, ultimul său turneu a fost turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile realizat de o artistă, după Madonna. 

Citește și: Țara în care Pink vrea să aplice pentru cetățenie. A fost locul preferat al vedetelor în pandemie

Chiar dacă acum face o treabă excelentă ca mamă și ca artist, Pink a considerat mult timp că este o mamă groaznică: „Nu știam că voi avea o familie. Nu mi-am imaginat asta pentru că eram îngrozită că voi fi o mamă groaznică. Dar, Doamne, să fiu mamă este cel mai incredibil lucru pe care l-am făcut vreodată. Este șocant cât de responsabilă am devenit.”, a declarat artista pentru revista People. „Să am o familie a fost foarte important pentru mine. Sunt foarte afectuoasă și distractivă. Să fac numai muzică nu era de ajuns pentru mine. Eram singură. Mă simțeam foarte singură. Iubesc să scriu piese, să urc pe scenă, dar să-mi îmbrățișez copiii, să-i duc cu cortul și să fim murdari timp de trei zile e ceva foarte cool”, a adăugat aceasta.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani
05 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...