Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ZERB - MWAKI

Motivul pentru care Beyonce a întârziat la decernarea premiilor Grammy. Artista a scris istorie, având în palmares 32 de trofee

65th Annual Grammy Awards, Show, Los Angeles, USA - 05 Feb 2023
Beyonce, cea mai premiată artistă din istoria premiilor Grammy / Profimedia Images

Beyonce a scris istorie la cea de-a 65-a gală a premiilor Grammy, care s-a desfășurat duminică seară, în Los Angeles. Artista în vârstă de 41 de ani a obținut patru trofee, doborând astfel recordul cu cele mai multe gramofoane câștigate de-a lungul carierei.

Cântăreața a plecat acasă cu patru trofee Grammy, și anume pentru cea mai bună melodie R&B, cea mai bună înregistrare dance/ electronic, cel mai bun album dance/electronic și cea mai bună performanță R&B tradițională, însă a întârziat la eveniment, ratând astfel să-și ridice prima statuetă. 

Citește și: Beyonce, plătită regește pentru primul ei concert din ultimii patru ani. Câți bani a luat pentru un show de o oră în Dubai

Mai exact, Beyonce n-a fost în sală atunci când a fost anunțată drept câștigătoare a categoriei pentru cea mai bună performanță R&B, Terius Nash și Nile Rodgers au urcat pe scenă pentru a-i ridica trofeul. Motivl pentru care artista a întârziat? Ei bine, se pare că aceasta a fost prinsă în trafic.

Citește și: Lista câștigătorilor de la premiile Grammy 2023. Adele, Beyonce și Harry Styles, printre artiștii laureați

Pe bune, Beyonce e pe drum. Avantajul găzduirii premiilor Grammy în Los Angeles este că toată lumea poate fi aici, iar dezavantajul este traficul”, a spus Trevor Noah, gazda show-ului, încercând astfel să justifice faptul că artista întârzia, deși trecuseră deja 30 de minute de când începuse gala.

Ulterior, însă, artista a ajuns la decernarea premiilor Grammy și a transmis un mesaj inedit.

”Încerc să nu devin prea emoţionată. Încerc doar să mă bucur de această seară. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mă protejează. Îţi mulţumesc, Doamne!”, a spus pe scenă artista.

Citește și: Beyonce e gata pentru primul turneu mondial din ultimii șapte ani. Poza cu care a făcut anunțul a amețit internetul

De asemenea, ea le-a mulţumit membrilor familiei sale şi a transmis un mesaj comunităţii LGBTQ: ”Vă mulţumesc pentru dragostea voastră şi pentru faptul că aţi reinventat acest gen muzical”.

Cu patru trofee la gala premiilor muzicale din acest an, artista a doborât recordul cu cele mai multe gramofoane câştigate în carieră, care era deținut de dirijorul Georg Solti, care avea 31. 

Lista completă de câștigători de la premiile Grammy 2023: 

  • Albumul anului: "Harry's House" - Harry Styles
  • Înregistrarea anului: "About Damn Time" - Lizzo
  • Cântecul anului: "Just Like That" - Bonnie Raitt
  • Cel mai bun artist debutant: Samara Joy
  • Cea mai bună interpretare pop duo/grup: "Unholy" - Sam Smith & Kim Petras
  • Cel mai bun album pop: "Harry's House" - Harry Styles
  • Cea mai bună interpretare pop solo: "Easy on Me" - Adele
  • Cea mai bună înregistrare dance: "Break My Soul" - Beyonce
  • Cel mai bun album Dance/Electronic: "Renaissance" - Beyonce
  • Cel mai bun cântec rock: "Broken Horses" - Brandi Carlile
  • Cea mai bună interpretare rock: "Broken Horses" - Brandi Carlile
  • Cea mai bună interpretare metal: "Degradation Rules" - Ozzy Osbourne Featuring Tony Iommi
  • Cel mai bun album rock: "Patient Number 9" - Ozzy Osbourne
  • Cea mai bună interpretare alternativ: "Chaise Longue - Wt Leg
  • Cel mai bun album alternativ: "Wet Leg" - Wet Leg
  •  Cea mai bună interpretare R&B tradiţională: "Plastic Off the Sofa" - Beyonce
  • Cea mai bună interpretare R&B: "Hrs & Hrs" - Muni Long
  • Cel mai bun cântec R&B: "Cuff It" - Beyonce
  • Cel mai bun album R&B: "Black Radio III" - Robert Glasper
  •  Cel mai bun album rap: "Mr. Morale & The Big Steppers" - Kendrick Lamar
  • Cea mai bună interpretare rap: "The Heart Part 5" - Kendrick Lamar
  • Cel mai bun cântec rap: "The Heart Part 5" - Kendrick Lamar
  • Cea mai bună interpretare de rap melodic: "Wait For U" - Future Ft. Drake & Tems
  • Cea mai bună interpretare country solo: "Live Forever" - Willie Nelson
  • Cea mai bună interpretare a unui duo/grup country: "Never Wanted To Be That Girl" - Carly Pearce & Ashley McBryde
  • Cel mai bun cântec country: "Til You Can't" - Cody Johnson
  • Cel mai bun album de muzică urbană: Bad Bunny - "Un Verano sin Ti"
  • Cel mai bun videoclip: Taylor Swift - "All Too Well: The Short Film"
  • Cea mai bună înregistrare audiobook, naraţiune şi storytellin: Viola Davis, pentru naraţiunea versiunii audio a volumului său de memorii, "Finding Me".

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 celine dion si taylor swift
Cum s-a simțit Celine Dion după ce a fost ignorată de Taylor Swift pe scena premiilor Grammy: "Au vorbit în culise"
02 Blue Ivy la Premiile Grammy/ Profimedia
Fiica lui Beyonce a atras toate privirile la premiile Grammy. Puștoaica de 12 ani a urcat pe scenă alături de tatăl său, Jay-Z
03 Miley Cyrus
Miley Cyrus, festival de ținute provocatoare la Grammy 2024. Rochia transparentă din plasă și ace de siguranță, piesa de rezistență
04 Taylor Swift
Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy: "Nici nu s-a uitat la ea". Imaginile sunt virale
05 Kelly Clarkson
Kelly Clarkson, răvășitoare la decernarea premiilor Grammy. Cântăreața a arătat fabulos într-o rochie mulată pe corp, cu umerii goi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată

Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards a avut loc duminică, la Los Angeles. Au fost decernate trofee la 94 de categorii, în două ceremonii separate. Taylor Swift a câştigat premiul pentru "Albumul anului" cu "Midnights", pentru a patra oară, un record. Artista deţine 13 premii Grammy.

Jay-Z, la premiile Grammy 2024
Jay-Z le-a reproşat reprezentanţilor Grammy Awards că nu i-au acordat niciodată lui Beyoncé cel mai prestigios premiu: „Nu are sens!”

Jay-Z s-a declarat nemulţumit de faptul că reprezentanţii Grammy Awards nu i-au acordat soţiei sale, Beyoncé, cel mai prestigios premiu, deşi are cele mai multe trofee din istorie. Intervenţia rapperului a avut loc pe scena celei de-a 66-a ediţii a galei, duminică, la Los Angeles.

beyonce (6)
Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție

Beyonce a făcut senzație la petrecerea aniversară a baschetbalistului LeBron James. Cântăreața și soțul ei, Jay-Z, buni prieteni cu sportivul, au fost invitați de onoare la seara de distracție la care au participat o mulțime de staruri. Bey a furat toate privirile cu ținuta ei desprinsă parcă din garderoba păpușii Barbie.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani