Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN EMAA - IN ALTE VIETI

More than 100 (2023) & RELEVIONAIR 2024 la PROFM!

COVER FACEBOOK

PROFM e zi de zi cu tine! Iar la trecerea dintre ani am strans cea mai tare echipa pentru un party continuu! Incepem pe 29 decembrie si o tinem intr-o distractie pana dupa revelion! 

Pentru ca anul 2023 a adus foarte multe hituri am strans cele mai bune 100 (si ceva) de piese pe care le ascultam intr-un show maraton pe 29 decembrie. Toata ziua facem ordine prin hiturile anului si pregatim muzica pentru petrecerea de revelion! De la ora 12:00 pana seara suntem toti impreuna la radio pentru MORE THEN 100 - Cele mai bune piese din 2023!

Iar in ultima zi din 2023, pe 31 decembrie incepem petrecerea de la 18:00 si o tinem pana a doua zi dimineata! DJ-ii PROFM au pregatit super-seturi pentru party-ul tau de revelion! Si totul se audio ONAIR la PROFM! Asa ca oriunde te afli ai muzica de party de la noi pentru ca facem REVELIONAIR la radio! 

LA MULTI ANI 2024! PROFM e OPEN RADIO! 

Top citite
01 more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM
02 postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu
03 Eurovision 2023/ Profimedia
Videoclipurile de prezentare ale concurenţilor de la Eurovision 2023 vor include locuri emblematice din Ucraina
04 David Guetta/ Profimedia
David Guetta susține că viitorul muzicii stă în inteligenţa artificială: „Are un anumit tip de emoţie”
05 Jay-Z și Nicki Minaj/ Profimedia
Jay-Z și Nicki Minaj au ajuns în topul celor mai buni rapperi din toate timpurile. Cine mai e în clasament
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andrei Cotruță la PROFM
Andrei Cotruță, previziuni pentru anul 2023 în funcție de energii, la ”What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan: ”Vor fi surprize majore

Andrei Cotruță, creatorul primei școli de Cosmoenergetică Clasică din România, a venit la la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan de la PROFM, unde a vorbit despre energii și previziuni pentru anul 2023.

DSC03751
Previziuni astrale 2023: Ce se intampla la anul cu fiecare zodie

CRISTINA DEMETRESCU - Previziuni astrale pentru 2023 la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Olga Korolova a fugit din cauza războiului
O DJ-iță a fugit din calea războiului din Ucraina, iar apoi și-a donat banii primiți la concert pentru a ajuta refugiații: ”Am plâns!”

La sfârșitul săptămânii trecute, Olga Korolova, un DJ cunoscut în Ucraina, și-a părăsit casa din Chernihiv, un orășel situat în nordul țării, alături de fiica ei, de cățel și de alte lucruri care au avut loc în două genți. Acum, însă, după ce s-a liniștit, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut de când Rusia i-a invadat țara.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...