Bucuresti | 102,8FM OZUNA - MIRAGE

Monica Gabor, mesaj public pentru sora ei. Cum s-a schimbat viața Ramonei Gabor după ce s-a stabilit în Dubai

Ramona și Monica Gabor
Ramona și Monica Gabor au o relație apropiată, deși fiecare are viața ei la mii de kilometri depărtare/ Foto: Instagram

Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite ale Americii după divorțul de omul de afaceri Irinel Columbeanu, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire cu celebrul Mr. Pink. În același timp, sora ei, Ramona, trăiește în Dubai, acolo unde și-a lansat un business cu parfumuri. Pentru că se bucură de succes, Monica a făcut public un mesaj prin care a arătat că este foarte mândră de sora ei.

Timpul a stat în loc Natalia Oreiro. Actrița din ”Înger sălbatic”, trup de zeiță la 43 de ani

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut la începutul acestui an, iar acum aceasta a făcut public un mesaj inedit.

”Mândră de sora mea.”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare alături de Ramona Gabor.

În același timp, fostul model a făcut publică o imagine în care apare nemachiată, iar fanii au putut observa astfel că are un ten perfect, chiar dacă are 33 de ani.

Citește și: Demi Lovato: „Am slăbit întâmplător. Nu mai număr caloriile”. Cum arată acum artista după ce s-a tuns și mai scurt

Ramona Gabor a vorbit despre firma pe care o conduce

Ramona Gabor și-a lansat businessul anul trecut, în plină pandemie, însă se bucură din plin de succes. Are, însă, un partener de nădejde în sora ei, după cum mărturisea chiar în cadrul unui interviu.

”Nu am alți parteneri, sunt absolut 100% singură în acest business. (…) și sora mea, Monica, mă ajută foarte mult cu tot felul de lucruri. Știe că nu am timp să pun la punct fiecare detaliu. Așa că ea este cea care mă ajută cu tot felul de texte, mesaje, instagram, social media, cu orice poate și mă bucur foarte mult că am sprijinul ei, iar soțul ei, Mr. Pink, este mereu lângă mine, cu orice sfat cu privire la finanțe. Pot zice că el este și mentorul meu în afaceri și chiar sper să fie o afacere de succes.”, mărturisea ea în cadrul unui interviu pentru Ciao. 

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
02 Smaranda și Selly
Smaranda, apariție într-un costum de baie îndrăzneț la brațul lui Selly. Vloggerul și-a dus iubita într-o vacanță de lux în Dubai
03 inna
E aproape mijlocul lui decembrie, dar Inna nu ține cont de iarnă. Artista, într-o rochie mini și costum de baie
04 Anca Badiu 5
Ce face Anca Badiu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Fosta solistă de la „Class” a rupt tăcerea: „O să îi fac o petrecere!”
05 nicole cherry
Nicole Cherry, în costum de baie de ziua ei de naștere. Cum s-a afișat artista în ziua în care a împlinit 25 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mira (4)
Mira, imagini în costum de baie, de pe plaja din Dubai: "Promit că urmează postările cu brad". Solista s-a lăsat pozată de iubit

Mira a profitat de o ocazie specială din viața ei, ziua de naștere a mamei sale, pentru a o răsfăța pe aceasta cu o vacanță mult visată. Mira și iubitul ei au dus-o pe mama cântăreței în Dubai. Cu toții s-au distrat pe cinste, au gustat din toate experiențele și vedeta a făcut chiar și o ședință foto ad-hoc pe plajă.

Kanye West and Julia Fox on a date night at Craig's!
Kanye West, surprins în picioarele goale într-un restaurant din Dubai. Prima apariție a rapperului după zvonurile despre divorț

Kanye West, care se află în Orientul Mijlociu cu fiica sa, North West, pe care o are împreună cu fosta soție Kim Kardashian, și-a surprins fanii după ce a apărut în picioarele goale într-un restaurant din Dubai. Artistul a plecat în vacanță fără actuala sa soție, Bianca Censori, întărind și mai mult zvonurile că cei doi au divorțat. 

anca turcasiu
Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

Anca Țurcașiu iubește căldura, așa că atunci când scad temperaturile în România, își îndreaptă atenția spre destinații mai prietenoase din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, înainte de tumultul sărbătorilor, artista și-a luat o vacanță.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”