Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC POST MALONE - CHEMICAL

Momentul când Rihanna este întreruptă de fiul său în timp ce se antrenează. Imaginile postate de artistă sunt virale

Rihanna
Rihanna / Foto: Profimedia

Rihanna se bucură din plin de rolul de mămică, împărtășind deseori pe rețelele de socializare momentele unice pe care le petrece cu fiul său în vârstă de 10 luni. Recent, un videoclip postat de celebra cântăreață a devenit viral, surprinzând momentul când micuțul i-a întrerupt unul dintre antrenamente. 

Artista în vârstă de 35 de ani încearcă să-și împartă timpul între viața personală și cea profesională, iar atunci când prinde puțin timp liber face tot posibilul să se ocupe și de propriile plăceri. Ei bine, dacă până acum aceasta a reușit să fie prezentă și la concerte, dar și în viața fiului său, se pare că nu tot timpul poate să ducă sarcinile până la capăt. 

Citește și: Rihanna, super-mama. Însărcinată, cu fiul de 10 luni în brațe, a stat o noapte întreagă la o ședință foto

Zilele trecute, Riri a surprins un moment adorabil cu fiul său, care nu a ținut cont de antrenamentul mamei sale și a cerut să i se oferă atenție. În imaginile postate pe contul de Instagram, cântăreața le arată fanilor cum fiul său, pe care îl împarte cu rapperul A$AP Rocky, în vârstă de 34 de ani, cere să fie luat în brațe. 

„Uite cine nu vrea ca mami să se antreneze”, a scris artista la descrierea videoclipului postat pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Micuțul părea să fie foarte încântat de faptul că mama sa îl ține în brațe, având un zâmbet larg pe față. Acesta purta un hanorac verde și pantaloni asortați și se uita inocent în camera telefonului mobil, arătându-și puținii dințișori pe care îi are până acum. 

Citește și: Rihanna a participat la premiile Oscar în adidași și tricou. Imaginile cu artista la începutul galei sunt virale

Rihanna nu și-a arătat fața în videoclip, însă burtica de gravidă a fost expusă în toată splendoarea ei, artista purtând o bustieră pentru sport colanți asortați. 

Videoclipul a strâns în doar 24 de ore peste șase milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii. „Adorabili”/ „Ce drăguț”/ „Se vede că Riri este o mamă bună”/ „Ești o mamă minunată”/ „Cel mai adorabil moment”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea artistei. 

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
02 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
03 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”

După ce agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au deschis o anchetă care îl vizează pe starul hip-hop Sean "Diddy" Combs și au fost percheziţionate proprietăţile acestuia din Los Angeles şi Miami, un interviu oferit de Usher în 2016 a devenit viral. Artistul în vârstă de 45 de ani a făcut atunci o serie de dezvăluiri despre ce anume se întâmpla mai exact în conacul rapperului în vârstă de 54 de ani din New York. 

andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”

Andra, de obicei discretă în ceea ce privește viața ei personală, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate de data aceasta, vorbind deschis despre una dintre cele mai grele încercări din viața ei, care a avut loc acum 17 ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală