Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Millie Bobby Brown, viitoarea noră a lui Jon Bon Jovi, imagini unice alături de fiul artistului. „Sunteți adorabili”

Glamour Women of the Year 2023 Awards, New York, USA - 07 Nov 2023
Jake Bongiovi și Millie Bobby Brown. Profimedia

Millie Bobby Brown a marcat primul ei Revelion de la logodna cu fiul legendarului rocker Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi. Simpatica actriță din „Stranger Things” a postat pe rețelele sociale un montaj video cu imagini din anul ce tocmai s-a încheiat și pe care l-a petrecut alături de logodnicul ei.

Brown a spus „da” când Jake, în vârstă de 21 de ani, a cerut-o de soție în aprilie.

2024 ar putea fi anul nunții celor doi îndrăgostiți.

Actrița în vârstă de 19 ani a postat o compilație cu momentele ei preferate din ultimele 12 luni, pentru a-și lua rămas bun de la 2023 și a întâmpina noul an.

În imagini apare adesea Jake Bongiovi, în timp ce pe fundal se aud piesele lui Taylor Swift. 

„Îți mulțumesc 2023 pentru tot dansul, râsul și toată dragostea”, a notat Brown. „Urmează și mai multe în ‘24”.

Fanii vedetei au reacționat imediat în comentarii: „Sunteți adorabili!”. 

Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: Nu știu dacă vârsta contează

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După logodna lor, tatăl lui Jake a vorbit despre fericita veste pe care i-a dat-o fiul său. 

În timpul emisiunii lui Andy Cohen, el a declarat: „Cred că toți copiii mei au găsit oameni cu care consideră că pot crește împreună și ne plac toți”.

„Millie este minunată. Toată familia ei este grozavă. Jake este foarte, foarte fericit.”, a mai spus autorul hitului „Livin’ On a Prayer”, în vârstă de 61 de ani.

Galerie foto

Mama lui Jake Bongiovi, Dorothea Hurley, a declarat la rândul ei că este încântată ca Millie Bobby Brown să fie nora sa.

Perechea și-a făcut publică relația în noiembrie 2021.

Într-un interviu cu The Sunday Times, în august, Brown a recunoscut că „mi-am dat seama repede că va fi o parte importantă din viața mea când l-am cunoscut pe Jake”.

„Am alergat la mama și i-am spus: 'Îmi place foarte, foarte mult de el!'. După ce ne-am întâlnit, am știut că vrem să fim împreună pentru totdeauna”, a mărturisit ea. „Nu poți să identifici de ce, pur și simplu realizezi că aceasta este persoana cu care vrei să-ți petreci restul timpului.”

„Cred că analizăm prea mult totul”, a adăugat ea. „Singurul lucru care a avut un sens clar pentru mine a fost el. Așa că nu a trebuit să mă gândesc prea mult.”

Top citite
01 Celebrity Selfies
Fiul cel mare al lui Jon Bon Jovi s-a căsătorit. Jesse și cea mai bună prietenă a lui Miley Cyrus au făcut schimb de jurăminte în Vegas
02 Millie Bobby Brown And Jake Bongiovi Are All Smiles As They Leave Don Angie In The West Village In New York City
Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: Nu știu dacă vârsta contează
03 Bon Jovi Performs At The KIIS-FM''s Jingle Ball Concert
Fiul lui Jon Bon Jovi, apariție inedită într-o revistă de modă pentru bărbați. Cât de mult seamănă Jake cu tatăl lui
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT Cine a atras atenția la festivitatea de premiere a celor de la FCSB. ”Campionul inimii mele”
Cine a atras atenția la festivitatea de premiere a celor de la FCSB. ”Campionul inimii mele”
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea