Bucuresti | 102,8FM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Mihai Budeanu s-a vindecat de Covid-19. Primele declarații ale artistului de la 3 Sud Est: ”Am învins!”

mihai-3-sud-este

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum Mihai Budeanu, care a fost internat și la ATI, a fost externat. El a făcut primele declarații după această experiență și a mărturisit că se simte foarte bine.

”Salutare, oameni buni!?❤De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viață ❤?.
Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.

Citește și: Cel mai bine plătite vedete în 2020. Cine a câștigat aproape 600 de milioane de dolari în anul pandemiei

Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar AȚI Ciprian Bărbulescu, care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles, vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est, care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând , vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.❤?
Acest mesaj aș fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e așa de încurcată uneori și nu știm ce ne asteaptă.
Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!?”, a fost mesajul transmis de artist.

Citește și: Ultimele detalii despre Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Ce se întâmplă cu artistul după ce s-a infectat cu Covid-19: ”Pericolul a trecut!”

Mihai Budeanu a primit tratament cu plasmă

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

”Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă și a fost supravegheat de mdici. „Greutatea îi îngreunează respirația”.

Galerie foto

Top citite
01 laurentiu duta (2)
Laurențiu Duță, după 30 de ani de iubire cu Ianula: "Am o soție înțelegătoare. Am avut și perioade mai dificile în relație"
02 3 sud est
Sunt sau nu milionari în euro băieții de la 3 Sud Est: "Nu am fost o trupă răsfățată". De ce s-a destrămat grupul în 2008
03 Selly e bolnav de Covid-19
Selly s-a îmbolnăvit de Covid-19 și a ajuns la spital: ”Am o formă nasoală, mă simt groaznic!”
04 3 sud est
Câți bani câștigau băieții de la 3 Sud Est la începutul carierei lor: ”Am urcat niște etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte!”
05 3SUDEST
„De-ar vorbi inima": 3 Sud Est lansează primul single din acest an, un cadou muzical dedicat fanilor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mira, mesaj îngrijorător pentru fani însoțit de o fotografie senzuală/ Instagram
Mira, vacanță ratată după ce s-a îmbolnăvit de Covid. A îndulcit vestea dată fanilor cu o fotografie plină de senzualitate

Mira și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare pe contul de Instagram. Artista a anunțat că a fost infectată cu Covid-19 și că se află în izolare acasă. Mesajul a fost însoțit de o fotografie senzuală, în care aceasta și-a arătat silueta de invidiat. Fanii au reacționat imediat.

Carlos Marin
Adevărul despre moartea lui Carlos Marin, solistul din Il Divo. Artistul era la a doua luptă cu virusul SARS-CoV-2 și fusese vaccinat

Moartea lui Carlos Marin, solist al grupului Il Divo, a stârnit tristețe în toate colțurile lumii, iar acum apar noi detalii despre starea lui de sănătate. Artistul a murit în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2 și se afla la a doua luptă cu această boală.

Brian May și soția lui sunt bolnavi de covid-19
Brian May și soția lui s-au infectat cu Covid-19 după ce au participat la o petrecere: ”Părea un eveniment sigur!”

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dezvăluit că este infectat cu noul coronavirus. Celebrul artist, în vârstă de 74 de ani, a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a postat o imagine cu testul pozitiv.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru
O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru

O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”