Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC CALVIN HARRIS - PROMISES

Michael Bolton a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Artistul: „Am primit diagnosticul înainte de Crăciun!”

Michael Bolton
Michael Bolton / Getty Images

Michael Bolton a declarat că se recuperează acasă după o operaţie reuşită, în perioada Crăciunului, de îndepărtare a unei tumori cerebrale, scrie The Guardian.

Cântăreţul şi compozitorul american a declarat că "lucrează din greu pentru a-şi accelera" recuperarea, dar diagnosticul şi operaţia au însemnat că trebuie să ia o "pauză temporară de la turnee".

Într-o declaraţie postată pe Instagram, el a spus: "Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am avut o tumoră pe creier, care a necesitat o intervenţie chirurgicală imediată.

"Mulţumită echipei mele medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul extraordinar al familiei mele".

Citește și: Michael Bolton a adormit în timpul unei emisiuni în direct. Realizatorii TV au izbucnit în râs | VIDEO

Cântăreţul, câştigător a două premii Grammy, a declarat că îşi va dedica timpul şi energia recuperării în următoarele câteva luni, potrivit News.ro. 

Bolton, în vârstă de 70 de ani, urma să cânte la 1 februarie la Teatrul Murray de la Ruth Eckerd Hall din Florida, urmând să aibă şase concerte în februarie, înainte de trei în martie şi aprilie.

Nu se ştie încă dacă Bolton va putea fi cap de afiş la O2 Arena din Londra, cu invitata Bonnie Tyler, în 25 iulie, aşa cum era programat.

 "Este întotdeauna cel mai greu lucru pentru mine să-mi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar nu vă îndoiţi că muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea şi pentru a mă întoarce în curând pe scenă. Sunt mai mult decât recunoscător pentru toată dragostea şi sprijinul pe care mi le-aţi arătat cu generozitate de-a lungul anilor. Să ştiţi că păstrez mesajele voastre pozitive în inima mea şi vă voi oferi mai multe noutăţi de îndată ce voi putea", a mai adăugat el în comunicatul transmis. 

Top citite
01 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
02 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
03 ed sheeran si cherry seaborn
Soția lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată: "Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate"
04 shania twain
Shania Twain, dezvăluiri despre unul dintre cele mai delicate momente din viața ei: ”Am fost devastată!”
05 catalin maruta si andra
Andra și Cătălin Măruță, împreună la bine și la greu. Prezentatorul se operează: "Trecem prin toate ținându-ne de mână"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a trecut printr-o operație în Germania, dar vrea să urce pe scenă luna viitoare: "Sunt în proces de recuperare vocală"

Tudor Chirilă a trecut printr-o vară complicată și un început de toamnă care l-a pus la încercare. Liderul trupei Vama a trecut printr-o operație la nivelul corzilor vocale, în Hamburg, acum aproximativ o lună, iar astăzi se află în recuperare.

Doja Cat
Doja Cat, nevoită să-și amâne concertele din cauza unor probleme de sănătate: ”Recuperarea va dura ceva timp!”

Doja Cat, celebra cântăreață în vârstă de 26 de ani, a fost nevoită să-și amâne concertele din cauza unor probleme de sănătate.

Lidia Buble
Lidia Buble, decizie neașteptată după despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața și-a surprins total fanii

Lidia Buble reușește să fie în centrul atenției cu ușurință, iar în urmă cu puțin timp a făcut furori pe rețelel sociale. Motivul? Ei bine, a avut o întâlnire cu un medic estetician.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte
Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...