Bucuresti | 102,8FM MODJO - 2000 - LADY (HEAR ME TONIGHT) (PRO FM EDIT 2)

Metallica, Jonas Brothers și Mariah Carey vor cânta la Global Citizen, celebrul festival dedicat combaterii sărăciei

global citizen
Artiști la Global Citizen Festival 2022. Getty Images

Metallica, Mariah Carey, Rosalia şi Jonas Brothers se vor reuni anul acesta la New York pentru Global Citizen Festival, o manifestare care îşi propune să crească gradul de conştientizare asupra sărăciei extreme, au anunţat joi organizatorii, informează AFP, potrivit Agerpres.

Evenimentul, aflat la cea de-a zecea ediţie, va avea loc în Central Park pe 24 septembrie. Un spectacol similar se va desfăşura în aceeaşi zi la Accra, în Ghana, avându-i pe afiş pe Usher, SZA, Stormzy, H.E.R., Sarkodie, Stonebwoy şi Tems.

Aceste concerte au loc din 2012, când liderii mondiali se reunesc la New York pentru Adunarea Generală a ONU. Global Citizen oferă bilete gratuite persoanelor care se angajează, spre exemplu, să trimită scrisori guvernului lor pentru a sprijini ajutorul pentru dezvoltare.

Actriţa Priyanka Chopra Jonas va prezenta evenimentul care îi îndeamnă totodată pe lideri şi pe filantropi să reducă datoriile, să îmbunătăţească accesul la hrană şi să investească în soluţii climatice.

„Decenii de eşecuri politice şi sistemice au condus omenirea spre crize care converg şi se deteriorează rapid: climă, foamete, sănătate, război şi conflict”, a declarat Hugh Evans, cofondator şi director executiv al Global Citizen, într-un comunicat.

„Populaţiile cele mai marginalizate plătesc preţul inacţiunii liderilor noştri, iar în prezent sunt în joc milioane de vieţi, dar şi viitorul planetei noastre”, a subliniat acesta.

Top citite
01 stire PROFM foto studio
Bianca e marea câștigătoare #FollowPROFM Lisabona!
02 Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, provocatoare într-un top decoltat și o fustă mini. La 55 de ani, artista nu se sfiește să-și arate silueta
03 Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
04 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
05 Mariah Carey
Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Diva tot divă rămâne! Mariah Carey, în rochie lungă strălucitoare și pantofi cu toc, în sala de sport, într-un clip plin de autoironie

Nu degeaba se spune despre Mariah Carey că este diva supremă din showbizul internațional. Mereu ca scoasă din cutie indiferent de situație, cu o atitudine "prețioasă", de parcă nimic nu o poate atinge, artista cu voce de aur pare că trăiește într-un glob de cristal. Tocmai această imagine a ironizat chiar ea într-un clip care a făcut deliciul fanilor.

Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere