Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Mesajul postat de soția lui Nosfe după înmormântarea artistului. Reacțiile fanilor sunt de-a dreptul sfâșietoare

nosfe si madalina cretan
Nosfe si soția lui, Mădălina / Foto: Facebook

Mădălina Crețan, soția rapperului Nosfe, care s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, după ce a susținut un concert, a făcut public un mesaj sfâșietor, ce a stârnit numeroase reacții printre prietenii ei virtuali.

Trecerea bruscă în neființă a lui Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a lăsat în urmă o mare de durere, iar soția sa a ales să facă public un mesaj simplu în ziua în care artistul a fost înmormântat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mesajul soției lui Nosfe, după ce rapperul s-a stins din viață: “N-ai înțeles ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat”

”Vreau să schimb lumea cu muzica mea.”, a scris aceasta pe rețelele sociale, iar reacțiile din partea fanilor n-au întârziat să apară: ”Nici nu vreau să-mi imaginez cât poate să fie de dureros pentru soția și fiica lui. Este cumplit de trist.”, ”E ireal, mi s-a făcut pielea de găină!”, ”A vrut și a reușit. Ne-a pus zâmbetul pe față, ne-a adus soarele în zilele reci.”, ”A fost unic și a lăsat în urma lui numai bunătate.”, ”O să rămână veșnic în viață pentru câte a reușit să facă.”, ”Va trăi mereu prin piesele lui și în inimile noastre, ale celor care l-am cunoscut.”

Citește și: Rapperul NOSFE a murit. Mesajul postat de colegii săi din trupa Șatra Benz

Anunțul privind moartea lui Nosfe a fost făcut de colegii din trupa Șatra Benz

Citește și: Liviu Teodorescu se întâlnise cu Nosfe cu două zile înainte ca rapperul să se stingă din viață: ”Sunt șocat, nu am cuvinte!”

Cu doar câteva ore înainte să moară, Nosafe a urcat pe scenă în București, iar cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, artistul, numele lui real Darius Crețan, lansase melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat de trupă, pe rețelele de socializare.

Galerie foto

Top citite
01 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
02 lavinia pîrva și ștefan bănică
Lavinia, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou!”
03 nosfe si madalina cretan
Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „A fost nevoie de calmante pentru mine în acele zile”
04 nosfe si madalina cretan (2)
Soția lui Nosfe, la 9 luni de la moartea rapperului: "Nu vreau ca fiica mea să-și amintească de mama ei ca fiind o legumă pe canapea"
05 Nosfe și soția lui, Mădălina
Soția lui Nosfe, mesaj plin de durere la două luni de la moartea cântărețului: „Cu dorul vine și neputința”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Image1
LU-K BEATS, primele declarații după tragedie: „S-a mințit mult despre NOSFE”

Lu-K Beats a venit în studiourile PROFM pentru a vorbi despre piese noi și pentru a dezvălui fanilor lucruri neștiute despre moartea lui Nosfe. La două luni de la tragedie, Luca George, pe numele său real, a spus că Nosfe era un om fericit și a dezmințit câteva dintre speculațiile apărute în media, ca reacții la moartea trapperului.

satra-benz-profm3
NOSFE era fericit înainte să moară? „Avea o familie incredibilă”

Lu-K Beats a venit La PROFM BY NIGHT, cu Venger, pentru a vorbi despre piese noi și despre moartea colegului sau de trupă și, totodată, prietenului său, Nosfe.

satra-benz-profm
EXCLUSIV: LU-K BEATS, primul play al urmatoarei piese SATRA BENZ - Prima zapada: „O poți asculta când ai nevoie de ea”

Lu-K Beats a venit în studiourile PROFM pentru a vorbi despre piese noi și pentru a dezvălui fanilor lucruri neștiute despre moartea lui Nosfe. La PROFM BY NIGHT, cu Venger, artistul le-a dat fanilor și câteva secunde din piesa care se va lansa luna aceasta.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit