Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Mama cântăreței Cher s-a stins din viață. Georgia Holt fusese internată în spital în urmă cu trei luni de zile

Cher
Cher rămâne o prezență tonică. / Foto: Profimedia

Georgia Holt, mama celebrei cântărețe Cher, s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Anterior, în luna septembrie, ea fusese internată în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie.

Potrivit jurnaliștilor de la People, anunțul privind decesul mamei lui Cher a fost făcut chiar de celebra cântăreață, printr-un mesaj postat pe Twitter.

”Mama a plecat”, a scris Cher într-un mesaj postat pe Twitter, alături de care a pus un emoji ce ilustrează o față tristă.

Cher și mama ei, Georgia Holt

Cher și mama ei, Georgia Holt/ Getty Images

Citește și: Cher a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. La 18 ani a suferit prima pierdere de sarcină. "Urlam de durere”

Anunțul trist vine la doar trei luni de când celebra cântăreață a mărturisea, tot în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, că mama ei a fost internată în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie.

”Îmi pare rău, am fost cu Mia. Mama a fost bolnavă. Tocmai a fost externată din spital. A avut pneumonie.”, mărturisea artista atunci.

Georgia Holt, mama lui Cher

Georgia Holt, mama lui Cher / Getty Images

Totodată, în 2020, în timpul pandemiei de coronavirus, Cher a dezvăluit că a încercat să o protejeze cât mai mult pe mama ei, fapt pentru care întotdeauna a purtat mască atunci când a vizitat-o. La fel și sora, cumnatul și asistenta ei. Ba mai mult, au petrecut destul de mult timp la distanță.

Citește și: Cher are 76 de ani, dar arată la fel de bine ca în tinerețe. Înaltă, suplă și statuară, artista e impecabilă în colanți mulați

Georgia Holt, actriță, model și cântăreață, s-a născut în Arkansas în 1926, fiind fiica Lyndei Inez Gulley, care a adus-o pe lume la doar 13 ani. Tatăl ei, Roy Malloy Crouch, avea 21 de ani.

De-a lungul timpului, ea a jucat în mai multe filme și a apărut în numeroase emisiuni. De asemenea, în 2013, ea și-a relansat albumul de debut, înregistrat în anii '80 - Honky Tonk Woman.

Galerie foto

Top citite
01 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
02 Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra
03 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
04 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
05 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”

Moni Bordeianu a murit cu doar câteva zile înainte de a sărbători a 76-a aniversare. Vestea tristă a fost comunicată pe platforma Facebook de către Nicu Covaci, coleg cu Bordeianu în formula inițială a grupului Phoenix în anii '60.

Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"

La o lună după ce Cher a cerut ca fiul ei cel mic, Elijah Blue Allman, să fie pus sub o tutelă conservatoare, acesta a reacționat, susținut de soția lui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani:
Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună
Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”