Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA. Cine este bărbatul care a convins-o să rostească marele DA

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu, despre banii pe care-i câștiga în trupa Andre/ Instagram

Mioara, mama Andreei Antonescu s-a căsătorit de curând cu bărbatul cu care are o relație de foarte mulți ani. De la eveniment a lipsit, însă, cântăreața.

După mai bine de două decenii de când sunt împreună, Mioara Antonescu și Karol Szekeres au decis să-și unească destinele.

Citește și: Andreea Antonescu, din nou în haine mulate, cu vedere la abdomen, la trei săptămâni de când a născut: “Da, mi-am revenit fizic”

Mioara Antonescu și soțul ei

Mioara Antonescu și soțul ei / Facebook

Evenimentul a avut loc în Statele Unite ale Americii, însă fiica ei, Andreea, nu a putut fi prezentă, pentru că Sienna a început școala în România și, în plus, Victoria, fiica cea mică, este prea mică pentru un zbor atât de lung.

În imaginile făcute publice de la eveniment, Mioara apare îmbrăcată într-o rochie de culoare roz pudrat, pe care a asortat-o cu buchetul. Partenerul ei, cu care are o relație de când a murit fostul ei soț, tatăl Andreei Antonescu, a ales un costum bej, potrivit Libertatea.ro. 

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit / Credit foto:Libertatea

Citește și: Andreea Antonescu, botez ca în povești pentru fiica ei, Venice Victoria. La ce tradiție au vrut și solista, și nașul să renunțe

Andreea Antonescu a născut al doilea copil în urmă cu aproape un an

Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. În luna august a anului trecut, solista a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară! A postat o imagine pe rețelele sociale, în care i se vedea burtica în toată splendoarea.

Citește și: Andreea Antonescu, într-o rochie scurtă, în ziua în care a împlinit 40 de ani. Artista e însărcinată, dar e într-o formă de invidiat

Bărbatul lângă care Andreea a trăit o poveste de dragoste și care a adus-o într-o stare de fericire se numește Victor Vrînceanu și este jurnalist. El este și cel care a făcut publică prima poză de cuplu, pe care artista a repostat-o cu mândrie pe InstaStory. Cei doi îndrăgostiți au apărut îmbrățișați pe stadionul din Cluj, unde au fost împreună la Untold.

La doar câteva luni de când au devenit părinții unei fetițe, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de artistă prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale. 

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Galerie foto

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
05 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 

Cher se confruntă cu o criză de familie, după ce s-a aflat că artistei i-a fost interzis să apară la nunta fiului său, Chaz Bono. Cântăreața nu-și va putea vedea fiul mergând spre altar împreună cu partenera lui, Shara Blue Mathes.

Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie, iar reacția celebrei cântărețe i-a amuzat pe fani. Artista, care împlinește vârsta de 31 de ani vara aceasta, este singura dintre fete care nu s-a măritat și a ținut să-i transmită un mesaj, mai în glumă, mai în serios, surorii sale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"