Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

Madonna, dezvăluire emoționantă în timpul concertului din Belgia. Artista se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Madonna/ Profimedia
Madonna/ Profimedia

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul unuia dintre concertele susține weekendul trecut în Belgia, după ce a dezvăluit că în prezent nu se simte bine din cauza problemelor de sănătate. 

Într-un videoclip realizat de unul dintre fanii artistei și postate pe rețelele de socializare, Madonna a susținut în cadrul concertului de sâmbătă că momentele trăite în spital au făcut-o să se gândească la mama sa. 

„Am avut acest gând ciudat. Am simțit brusc empatie pentru mama mea și m-am gândit cât de singură s-a simțit în spital, știind că nu va trăi. Mie mi s-a mai dat o șansă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Trebuie să vă spun, nu mă simt prea bine acum. Dar nu mă pot plânge, pentru că sunt în viață. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru copiii mei și pentru că vă am pe voi. Pentru toată dragostea și sprijinul vostru. Apreciez cu adevărat asta”, a mărturisit Madonna pe scenă. 

Citește și: Madonna, despre perioada grea în care nu avea nici ce mânca: „Eram dărâmată, fără adăpost și înfometată”

„Cu mai puțin de patru luni în urmă, eram într-un spital și eram inconștientă, iar oamenii se gândeau că s-ar putea să nu reușesc. Este un miracol că sunt aici chiar acum. Mama mea, Dumnezeu să o binecuvânteze, trebuie să vegheze asupra mea.”, a adăugat Madonna. 

Videoclipul în care artista vorbește despre starea sa de sănătate i-a îngrijorat pe fani și i-a făcut pe aceștia să se gândească la ce e mai rău: „Ne bucurăm că Madonna s-a recuperat și chiar dacă turneul ar fi fost anulat, nu ne-ar fi deranjat. Sănătatea ei este pe primul lor”, a scris unul dintre fani pe Twitter. 

Citește și: Cine a poreclit-o pe Madonna cu numele „Madge”. Reacția artistei a fost dezvăluită în biografia sa

Cu toate acestea, un utilizator a avut o părere diferită despre discursul cântăreței: „Nu cred că Madonna vorbea despre starea sa de sănătate fizică, ci despre sperietura prin care a trecut. Despre cum s-a trezit înconjurată de copiii ei și acum se simte norocoasă să are o a doua șansă la viață. Se simte rău din punct de vedere emoțional”. 

Madonna a fost la un pas să moară din cauza unei infecții bacteriene

În luna iunie a acestui an, Madonna a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus inclusiv managerul ei, care a ieșit în față și a vorbit despre problemele acesteia de sănătate. Din fericire, artista este bine acum și se axează pe starea ei de sănătate mai mult ca niciodată. De asemenea, atunci când a ieșit din spital a ținut să își liniștească fanii, mărturisind că se simte foarte bine. 

Citește și: Noi dezvăluiri despre Madonna. De ce se tem apropiați: „Nu a acceptat că nu mai are 45 de ani, și-a pus sănătatea în pericol”

„Mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciuni și cuvintele de vindecare și încurajare. Am simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Primul meu gând când m-am trezit în spital au fost copiii mei. Al doilea gând a fost că nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Urăsc să dezamăgesc oamenii. Acum mă concentrez pe sănătatea mea și să mă recuperez și vă asigur că voi reveni cu voi cât de curând voi putea!”, a spus Madonna pe paginile ei de socializare, după ce a ieșit din spital.

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
04 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
05 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși