Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALEXIA - PESTE MARI

Madonna are un nou iubit. Celebra artistă a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr de 23 de ani

madonna
Madonna și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia. / Foto: Instagram

Madonna și-a expus noua cucerire pe rețelele de socializare. Artista a postat recent pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii cu un tânăr de doar 23 de ani, în timpul unei petreceri din New York. 

Cântăreața a alimentat și mai mult zvonurile cu privire la noua sa relație, după ce a fost fotografiată în ipostaze tandre cu Andrew Darnell, cu 41 de ani mai tânăr decât ea. Potrivit publicației Page Six, cei doi au fost împreună la concertul muzicianului nigerian REMA la Irving Plaza din New York, unde nu s-au mai ascuns și s-au ținut toată seara în brațe, realizând fotografii îndrăznețe. Toate imaginile au fost făcute publice de către celebra cântăreață, iar în aproape toate se afla și Darnell, cu o mână în jurul gâtului ei. 

Madonna pare că nu îmbătrânește deloc, reușind să arate impresionant de bine la vârsta de 64 de ani. Aceasta a purtat un top din piele cu fermoar și pantaloni scurți negri, pe care i-a potrivit cu dresuri din plasă. În ceea ce privește accesoriile, artista a optat pentru coliere argintii cu diamante, și brățări strălucitoare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Madonna, dezvăluiri despre cel mai greu moment pe care l-a trăit: ”Mi s-a spus că s-a încheiat cariera mea!”

O sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că Madonna și iubitul ei tinerel au mers la un restaurant de lux din Manhattan, după concert. Aceasta a declarat că artista a ajuns la local cu 30 de minute înainte de miezul nopții, petrecându-și seara „dansând și făcându-și selfie-uri la masă”. 

„S-au răsfățat cu cartofi prăjiți cu trufe, orez crocant și mai multe paste diferite, inclusiv gnocchi cu trufe, în timp ce savurau un vin rosé. Ea și Andrew au fost foarte afectuoși toată noaptea, stând tot timpul îmbrățișați”, a declarat sursa potrivit Page Six. 

Madonna consideră că cele două căsnicii ale sale sunt cele mai proaste decizii din viața ei

Madonna rămâne la fel de controversată și la 64 de ani. Artista a făcut dezvăluiri inedite răspunzând la 50 de întrebări ale fanilor despre viitorul ei album, cariera de patru decenii, plăcerile vinovate și cele mai mari regrete. Într-un videoclip încărcat marți pe canalul ei de YouTube, starul pop a oferit răspunsuri surprinzător de sincere. Întrebată ce decizie din viața ei a fost total greșită, ea a mărturisit că regretă ambele ei căsnicii: „Să mă căsătoresc. De două ori!”

Madonna a fost căsătorită cu actorul Sean Penn din 1985 până în 1989, apoi cu regizorul Guy Ritchie din 2000 până în 2008. Artista a mai dezvăluit și obsesia ei actuală și plăcerea sa vinovată: „sexul”.

Citește și: Madonna, gest controversat la împlinirea a 64 de ani. Momentul în care se sărută cu două femei e viral (VIDEO)

Despre cum reușește să găsească inspirație într-o lume atât de diferită față de când și-a început cariera, regina muzicii pop a explicat că „dacă ești o persoană curioasă și atentă la viață, nu vei înceta niciodată să fii inspirat/ă”.

Săptămâna aceasta, Madonna a devenit prima femeie cu albume de top 10 în clasamentul Billboard 200 în fiecare deceniu începând cu anii '80. Potrivit Billboard, Madonna este prima artistă care se clasează pe primele 10 poziții în topul Billboard 200 al celor mai bune albume, atât în anii 1980, '90, la începutul anilor 2000, după 2010 şi acum și după 2020, odată cu lansarea noii ei compilații de remixuri, „Finally Enough Love”. 

Madonna este a 10-a persoană care reușește această performanță, restul fiind nouă artiști solo bărbați sau grupuri formate din bărbați.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
03 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
04 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
05 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco

Selena Gomez e super îndrăgostită de Benny Blanco și se simte foarte bine în relația cu producătorul muzical, spun prietenii ei apropiați. În decembrie 2023, cântăreața confirma noua iubire pe care o trăia deja de câteva luni.

dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”

Necazurile par să nu o ocolească deloc pe Dana Marijuana, care a dezvăluit că a fost nevoită să anuleze nunta cu iubitul ei, Valentin și, mai mult de atât, ea a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia
Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală