Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER AXWELL - MORE THAN YOU KNOW

Mădălina Ghenea și-a arătat picioarele interminabile și bronzate prin crăpătura unei rochii lungi. Mix perfect de grație și farmec

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

După ce a făcut un adevărat tur de forță la Săptămâna Modei de la Milano, unde a bifat multe apariții la prezentările unor designeri renumiți, Mădălina Ghenea nu s-a bucurat imediat de odihna mult dorită, ci mers în Bari, unde a participat la un eveniment.

Pentru această apariție, șatena și-a pus în evidență, ca de obicei, latura provocatoare. Această senzualitate cuceritoare a fost dublată de eleganță, iar felul în care s-a îmbrăcat și s-a prezentat au făcut-o atracția principală a evenimentului.

Citește și: Mădălina Ghenea, în colanți la Săptămâna Modei de la Milano. Actrița și-a cucerit prietenii virtuali: "Cea mai frumoasă femeie din lume"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Model și actriță, Mădălina este din ce în ce mai cunoscută în Italia, unde participă deseori la gale. Tocmai de aceea, garderoba ei este plină de rochii care-i subliniază frumusețea. Pentru evenimentul din Bari, românca și-a etalat silueta ca trasă prin inel, formele voluptoase și bronzul ciocolatiu într-o rochie neagră, cu spatele gol, lungă și generos decupată pe picior.

Citește și: Mădălina Ghenea, întinsă senzual pe stânci, îmbrăcată într-un corset auriu. Și-a făcut fanii să suspine: “Regina lumii”

madalina ghenea

Mădălina Ghenea, elegantă și senzuală în Italia. / Foto: Instagram

În ultimele luni, Ghenea este mereu însoțită de cel puțin una dintre cele două prietene fotograf din Ucraina, de care s-a apropiat foarte mult, așa că fiecare ieșire în public devine o ocazie de a face o ședință foto. Cel mai adesea, instantaneele ajung pe pagina de Instagram a Mădălinei, așa cum s-a întâmplat și de această dată. "Inimioarele" și comentariile laudative au curs: "Superstar. Regina stilului și a frumuseții"; "Wow, fabuloasă"; "Zeiță!"; "Superbe instantanee".

Ce mănâncă Mădălina Ghenea pentru a-și menține silueta

Conștientă că arată foarte bine, Mădălina le-a împărtășit fanilor câteva dintre trucurile alimentare care o ajută să se mențină în formă. Românca originară din Slatina are un regim de la care nu se abate: nu mănâncă deloc pui și nimic care conține făină, sare sau zahăr. Nu bea alcool decât la ocazii speciale și nici cafea sau lapte. Rămâne fidelă apei și mâncărurilor gătite și nu se atinge de țigări. De două-trei ori pe lună își permite să bea un pahar cu alcool sau să mănânce un pic de carne, după cum ea însăși a mărturisit într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu admiratorii ei.

Citește și: Mădălina Ghenea, pozată în costum de baie de fiica ei de 5 ani, la sfârșit de vară. Cele două au petrecut o vacanță lungă ca fetele

Galerie foto

 

Foto: Profimedia, Instagram

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
02 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos
03 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"
04 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”
05 Mădălina Ghenea
E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, imaginile care au făcut furori pe internet: „Perfecțiunea a fost făcută în România!” Actrița, fabuloasă într-un body

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea se mândrește cu o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, care au făcut furori printre fanii ei.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, mișcări languroase în lenjerie, pe balcon. Nu au lipsit nici privirile seducătoare: "Ești un spectacol"

Numele Mădălinei Ghenea este sinonim cu senzualitatea, așa că fiecare postare făcută de ea pe rețelele sociale, fiecare ședință foto sau apariție pe covorul roșu este învăluită într-o aură aparte. Misterul este și el prezent deseori și nu face decât să sporească puterea de seducție a oltencei care a făcut carieră în Italia.

Mădălina Ghenea/ Profimedia
Mădălina Ghenea, într-o rochie cu transparențe în zona decolteului. Românca a radiat pe covorul roșu din Milano

Mădălina Ghenea a făcut furori la evenimentul Sustainable Fashion Awards 2023, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, unde a apărut într-o rochie lungă, radiantă, cu un decolteu generos.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani