Bucuresti | 102,8FM OZUNA - MIRAGE

Mădălina Ghenea reușește să fie senzuală și într-un costum de scufundări. E în Malta pentru două luni, unde filmează pentru un thriller

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea are o perioadă plină. Ce câteva zile, românca a ajuns în Malta, unde va sta două luni pentru filmările la thrillerul Deep Fear, în care joacă alături de Ed Westwick. Românca s-a pozat pe platourile de filmare. Nu oricum, ci într-un costum de scufundări. Chiar și așa, acoperită total, a reușit să-și arate latura senzuală.

Mădălina Ghenea este o femeie frumoasă, conștientă de atuurile ei. Aceasta nu este deloc timidă când vine vorba să pozeze în lenjerie intimă sau în articole vestimentare care lasă la vedere multă piele sau care se mulează pe corpul ei perfect. De data aceasta, a reușit să facă și un costum de scufundări să pară sexy.

Citește și: Mădălina Ghenea și-a etalat picioarele interminabile într-o rochie mini, mulată pe siluetă. Și mama lui Elon Musk i-a comentat la poze

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, pe platourile de filmare de la "Deep Fear" / Foot: Instagram

Românca originară din Slatina s-a pregătit luni bune pentru filmul în care joacă rol principal. După rolul Sophiei Loren în"House of Gucci", aceasta a pus mâna pe un personaj de amploare în thriller-ul "Deep Fear", în care joacă alături de Ed Westwick, cunoscut publicului mai ales din serialul "Gossip Girl". Pentru această oportunitate care s-a ivit în cariera ei, Mădălina a muncit din greu. Pe lângă lecțiile de actorie pe care le face în mod constant, Ghenea a petrecut mai mult timp în sala de sport și a făcut cursuri de scufundări, întrucât mare parte din acțiunea peliculei se petrece sub apă. Mai mult, șatena a trebuit să se și îngrașe câteva kilograme.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea filmează într-un costum de scufundări. / Foto: Instagram

Citește și:Mădălina Ghenea a pozat acoperită doar cu o eșarfă din mătase. Imaginile HOT cu modelul au făcut furori pe Instagram

Thrillerul „Deep Fear” spune povestea lui Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick. Cei doi sunt prezentați ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe iahturi în Caraibe, dar care vor fi nevoiți să facă față unei situații extraordinare.

Galerie foto

Foto: Instagram, Profimedia

 

 

Top citite
01 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
02 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
03 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
04 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos
05 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat. 

Mădălina Ghenea
E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"

Mădălina Ghenea știe să se facă remarcată în orice situație, indiferent că este pe covorul roșu al unei premiere de film, dacă zâmbește cuceritor dintr-un poster al unei campanii publicitare sau dacă apare în poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde peste 1 milion de oameni îi așteaptă fiecare postare.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, imaginile care au făcut furori pe internet: „Perfecțiunea a fost făcută în România!” Actrița, fabuloasă într-un body

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea se mândrește cu o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, care au făcut furori printre fanii ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală