Bucuresti | 102,8FM ALEXIA - PESTE MARI

Mădălina Ghenea, într-o rochie extrem de scurtă care i-a lăsat complet picioarele la vedere: „Doamne, arăți uluitor”

Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei, reușind să uimească cu fiecare apariție atât la evenimentele importante, cât și pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Recent, actrița româncă a făcut senzația la Festivalul de Film de la Cannes, afișându-se într-o rochie inedită. 

Vedeta în vârstă de 35 de ani a purtat o rochie albă, extrem de scurtă, care prezenta o trenă uriașă în urma ei, lăsându-i la vedere complet picioarele lungi și tonifiate. Mădălina Ghenea a strălucit la propriu pe covorul roșu la premiera filmului „Elvis”, purtând o pereche de sandale argintii, care s-au potrivit perfect cu setul de inele dar și cu cerceii prețioși. Aceasta a optat pentru o coafură simplă și pentru un machiaj natural, care s-a îmbinat perfect cu bronzul ciocolatiu al pielii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mădălina Ghenea, spectaculoasă la Cannes, într-o rochie verde smarald, cu crăpătură lungă pe picior. Românca a arătat ca o divă

Mădălina Ghenea a postat fotografia pe contul său de Instagram, acolo unde a strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii de la fani. Urmăritorii săi nu s-au putut abține și au complimentat-o pe frumoasa actriță cu cele mai frumoase cuvinte: „Doamne, arăți uluitor”/ „Strălucitoare ca întotdeauna”/ „Ești de-a dreptul perfectă”/ „Ești extrem de frumoasă”. 

Actriţa Mădălina Ghenea, considerată una dintre cele mai frumoase românce, s-a numărat printre divele cele mai atractive de la festivalul de Film de la Cannes, care se desfășoară în perioada 17-28 mai. 

La ce truc apelează Mădălina Ghenea pentru a se menține în formă

Mădălina Ghenea reușește să arate uimitor în ciudat programului său încărcat. Vedeta are o frumusețe orbitoare și o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă. Recent, românca stabilită în Italia a dezvăluit la ce truc apelează pentru a se menține în formă. 

Într-un videoclip postat pe Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că ţine post intermitent, vorbind astfel cu fanii despre secretul ei de a se menţine în formă. 

Citește și: Mădălina Ghenea și-a făcut din noi fanii să suspine. Ședință foto provocatoare, în costum de baie, pe plaja din Dubai

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit actrița pe Insta Story.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
03 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

Mădălina Ghenea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o serie de poze în care apare în rochie de mireasă. Modelul originar din Slatina i-a lăsat puțin pe admiratori "să fiarbă", dar i-a lămurit rapid.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu