Bucuresti | 102,8FM OFENBACH - OVERDRIVE

Mădălina Ghenea, imagini care mai de care mai inedite din Ischia. Actrița româncă a pozat în ținute nonconformiste

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, o nouă apariție inedită / Instagram

Mădălina Ghenea a revenit pe insula Ischia, din Italia, iar cu această ocazie a făcut publice mai multe imagini în care pozează în ipostaze inedite.

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a stârnit din nou comentarii printre fanii ei după ce a făcut publice imagini în care apare îmbrăcată în ținute care mai de care mai inedite.

Citește și: Inna, apariție de 100.000 de like-uri. Artista arată senzational în costum de baie

În fotografiile respective, actrița româncă apare îmbrăcată într-o fustă mulată și într-un top simplu, iar fanii n-au putut să nu-i observe picioarele interminabile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, actrița a postat pe Instagram și alte imagini surprinse de-a lungul timpului în Ischia, în care a adoptat ținute care mai de care mai inedite, stârnind aprecierea internauților.

Citește și: Nici nisipul și nici vântul nu o încurcă pe Mădălina Ghenea! Poze senzuale în deșertul din Dubai, care au făcut deliciul fanilor

”Cea mai frumoasă!”, ”Magnifică!”, ”Absolut superbă!”, au comentat internauții în dreptul fotografiilor ce au adunat aproape 60.000 de aprecieri.

Mădălina Ghenea a vorbit despre defectele ei

Mădălina Ghenea are  1,79 de metri înălțime și 55 de kilograme, fiind considerată de mulți  întruchiparea perfecțiunii. Actrița nu este însă de aceeași părere și spune că are și ea defecte, printre care celulită și puțină burtică, după cum povestea ea în cadrul unui interviu. 

Citește și: Mădălina Ghenea, o nouă apariție spectaculoasă după ce a fost surprinsă cu noul iubit. Imaginile, virale: ”Cea mai frumoasă româncă!”

Adevărul este că sunt o persoană normală, nu am picioare kilometrice, am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect, dar poate că cei 20 de ani de muncă m-au învățat cum să pozez și să-mi ascund defectele. Prefer să o arăt pe Mădălina care nu pozează și nu este retușată, fără filtre, într-un videoclip selfie în oglindă. Recunosc că de multe ori mi se întâmplă să văd fotografii făcute în aceeași zi, în același loc, dar din unghiuri diferite, obiective diferite și să arăt ca o persoană complet diferită. (...) Dar, în cele din urmă, cei care mă cunosc știu cine sunt cu adevărat și adevărul este că realitatea este mult mai importantă decât lumea virtuală”.

Galerie foto

Top citite
01 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
02 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
03 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
04 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
05 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!