Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Mădălina Ghenea a apărut pe coperta Grazia din Mexic: ”Când îţi dai seama de oportunităţile pe care le ai, ştii că eşti binecuvântată!”

madalina ghenea
Mădălina Ghenea, o apariție de neratat la Festivalul de Film de la Veneția / Foto: Profimedia

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, Mădălina Ghenea bifează realizare după realizare. Iar acum aceasta se mândrește cu apariția pe coperta ”Grazia” din Mexic.

Mădălina Ghenea joacă în ”House of Gucci”, film ce va fi lansat în curând și în care apar nume mari din showbizul internațional, precum Lady Gaga, Al Pacino, Jared Leto. Cu această ocazie, actrița a fost invitată să apară pe coperta revistei Grazia din Mexic, în care a vorbit și despre rolul pe care-l joacă în această producție.

Citește și: Mădălina Ghenea, spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles. Ținuta actriței a atras privirile celor din jur

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mădălina Ghenea, care interpretează rolul Sophiei Loren în ”House of Gucci”, a fost nevoită să călătorească în Mexic pentru acest pictorial, ce a fost realizat în Centro Ceremonial Otomi. Actrița a îmbărcat creații vestimentare ce aparțin, evident, casei de modă Gucci, pe care a ales să le pună în valoare de părul lung, blond, pe care l-a obținut cu ajutorul unor extensii.

Citește și: Mădălina Ghenea, o nouă apariție seducătoare în costum de baie. Cum s-a pozat românca în vacanță: “Chiar ești reală?”

”Când îţi dai seama de oportunităţile pe care le ai, ştii că eşti binecuvântată, că ai avut norocul de-a face ceea ce-ţi place, în timp ce în alte părţi ale lumii sunt femei cărora nu li se permite nici să asculte muzică…”, a dezvăluit actrița, care a schimbat mai multe ținute spectaculoase în timpul pictorialului.

Mădălina Ghenea este Sophia Loren în House of Gucci

Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul celebrului Al Pacino, iar imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al filmului ”House of Gucci”. În filmul american, actrița româncă joacă rolul Sophiei Loren. De asemenea, din distribuția filmului fac parte nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver și chiar Jared Leto.

Îmbrăcată într-un costum elegant, cu o haină spectaculoasă de blană, Mădălina Ghenea pare întruchiparea superbei Sophia Loren.

Scenariul filmului în care apare și Mădălina Ghenea este scris de Roberto Bentivegna şi este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, al cărei autor este Sara Gay.

Galerie foto

Top citite
01 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
02 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
03 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
04 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos
05 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat. 

Mădălina Ghenea
E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"

Mădălina Ghenea știe să se facă remarcată în orice situație, indiferent că este pe covorul roșu al unei premiere de film, dacă zâmbește cuceritor dintr-un poster al unei campanii publicitare sau dacă apare în poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde peste 1 milion de oameni îi așteaptă fiecare postare.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, imaginile care au făcut furori pe internet: „Perfecțiunea a fost făcută în România!” Actrița, fabuloasă într-un body

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea se mândrește cu o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, care au făcut furori printre fanii ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală