Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RITON - CHALE

Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „A fost nevoie de calmante pentru mine în acele zile”

nosfe si madalina cretan
Nosfe si soția lui, Mădălina / Foto: Facebook

Mădălina Crețan a trece prin cea ai grea perioadă din viața ei, după ce soțul său, rapperul Nosfe, a încetat din viață, brusc, la vârsta de 37 de ani. Artistul a murit în octombrie anul trecut, în locuința sa, după ce s-a întors de la concert.

Nosfe, pe numele său real Darius Crețan era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar împreună au o fetiță, Iris. Recent, soția regretatului artist a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea acestuia. Tânăra a dezvăluit că nu s-a ocupat de funeraliile artistului și că lua calmante și vitamine. De asemenea, familia și prietenii au fost cei care au avut grijă de ea în acea perioadă tragică.

Citește și: Soția lui Nosfe, la 9 luni de la moartea rapperului: "Nu vreau ca fiica mea să-și amintească de mama ei ca fiind o legumă pe canapea”

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut. A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (…) Îmi este foarte greu să spun despre mine că sunt puternică”, a declarat Mădălina Crețan în cadrul podcastului „În Oglindă”.

În ciuda mediatizării agresive, după moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a decis să nu impună reguli strice la funeraliile artistului.

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj plin de durere la două luni de la moartea cântărețului: „Cu dorul vine și neputința”

„Motivul pentru care noi am decis să facem acest lucru public a fost pentru fanii lui, pentru oamenii care i-au îndrăgit muzica, cei care l-au cunoscut și l-au iubit. Pentru oamenii care îi trimiteau mesaje atunci când erau pe patul de spital, în preajma unei transfuzii de celule stem. Sau treceau prin alte clipe grele, medical vorbind. Pentru băieții care n-au avut tați și i-au cerut lui un sfat. Și atunci mi s-a părut corect pentru acești oameni ca ei să-și poată lua rămas bun într-o oarecare măsură de la acest om care a însemnat mult mai mult pentru ei decât un simplu cântăreț pe o scenă.”, a mai spus soția lui Nosfe.

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Galerie foto

Top citite
01 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
02 nosfe si madalina cretan (2)
Soția lui Nosfe, la 9 luni de la moartea rapperului: "Nu vreau ca fiica mea să-și amintească de mama ei ca fiind o legumă pe canapea"
03 Nosfe și soția lui, Mădălina
Soția lui Nosfe, mesaj plin de durere la două luni de la moartea cântărețului: „Cu dorul vine și neputința”
04 Image1
LU-K BEATS, primele declarații după tragedie: „S-a mințit mult despre NOSFE”
05 satra-benz-profm3
NOSFE era fericit înainte să moară? „Avea o familie incredibilă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
satra-benz-profm
EXCLUSIV: LU-K BEATS, primul play al urmatoarei piese SATRA BENZ - Prima zapada: „O poți asculta când ai nevoie de ea”

Lu-K Beats a venit în studiourile PROFM pentru a vorbi despre piese noi și pentru a dezvălui fanilor lucruri neștiute despre moartea lui Nosfe. La PROFM BY NIGHT, cu Venger, artistul le-a dat fanilor și câteva secunde din piesa care se va lansa luna aceasta.

nosfe si sotia
Soția lui Nosfe, primul interviu după moartea artistului: "Mi-a spus de la începutul relației că nu credea că o să trăiască mult"

La jumătatea lui octombrie, vestea că Nosfe a murit a făcut înconjurul peisajului muzical românesc și l-a îmbrăcat în haine de doliu. În urma lui au rămas soția Mădălina și fiica lor. Acum, la aproape două luni de la nefericitul eveniment, partenera rapperului din trupa Șatra B.E.N.Z. a dat primul interviu.

nosfe si madalina cretan
Soția lui Nosfe și-a pierdut contul de Instagram după ce mai mulți copii i-au dat report: „Nu prea sunt fericiți cu viața pe care o au”

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a mai primit o lovitură după ce soțul său a murit. Aceasta și-a pierdut contul de Instagram, acolo unde postat des mesaje emoționante despre soțul ei, dar și imagini cu ei pentru a-și alina dorul. Cu toate acestea, se pare că postările au deranjat câțiva internauți, asta pentru că Mădălina a primit report, iar pagina sa a fost închisă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ea e femeia care sfidează regulile. Cum a reușit Alejandra Rodriguez să fie desemnată Miss Univers Buenos Aires la 60 de ani
Ea e femeia care sfidează regulile. Cum a reușit Alejandra Rodriguez să fie desemnată Miss Univers Buenos Aires la 60 de ani

Ea e femeia care sfidează regulile. Cum a reușit Alejandra Rodriguez să fie desemnată Miss Univers Buenos Aires la 60 de ani

FILM NOW Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră
Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Călărași
O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Călărași
DIGI SPORT Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”
Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”
DIGI FM Dan Negru, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu...
Dan Negru, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu...