Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Loredana Groza, o nouă apariție inedită din vacanța în Miami. Fanii au reacționat imediat: ”Arăți foarte bine!”

Loredana Groza
Loredana Groza este adepta ținutelor inedite. / Foto: Instagram

Loredana Groza și-a început anul în forță, cu o vacanță în Tulum, Mexic. A urmat apoi un concediu în Maldive, iar acum celebra cântăreață se relaxează în Miami, Statele Unite ale Americii, de unde a făcut publice imagini inedite.

Recunoscută pentru aparițiile extravagante, Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, și-a surprins total fanii cu un look deosebit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Delia, super schimbare de look! Și-a făcut breton și și-a vopsit părul în două culori. Reacția Innei când a văzut-o

Aflată în Miami, unde continuă să se bucure de soare, Loredana Groza a îmbrăcat niște pantaloni largi, pe care i-a asortat cu un top din dantelă , pus în valoare de un decolteu adâncă. Outfitul ei a fost completat de o cămașă vaporoasă, de o pălărie cu boruri mari, dar și de ochelari oversized.

Evident, imaginea inedită a adunat mii de aprecieri, în doar cââteva ore, dar și numeroase comentarii din parte internauților: ”Ești foarte frumoasă!”, ”Superbă”.

Loredana Groza, vacanțe exotice nesfârșite

Loredana Groza știe să profite din plin de timpul liber pe care îl are. Cum pandemia i-a dat programul concertelor peste cap, cântăreața a ales să se ocupe de ea și să plece în vacanțe pe bandă rulantă. Și-a bronzat trupul senzual în Maldive și Mexic, pentru ca zilele acestea să mai bifeze încă o escapadă într-o destinație însorită. A știut să profite de fiecare loc vizitat și să-și încânte și prietenii de pe rețelele sociale cu imagini care mai de care mai apetisante.

Citește și: Atrage privirile ca un magnet. Hailey Bieber, în cei mai scurți pantaloni, la o întâlnire de afaceri în Beverly Hills

Galerie foto

Top citite
01 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
02 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
05 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva

Cele mai multe imagini pe care Loredana Groza le postează pe rețelele sociale nasc controverse. Solistei nu-i pasă de "furtunile" pe care le stârnește și continuă pe drumul ei. Se mândrește nu numai cu cariera de zeci de ani, dar și cu senzualitatea și puterea de seducție pe care o posedă.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”
Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu