Bucuresti | 102,8FM POST MALONE - CHEMICAL

Loredana Groza, într-o ținută nonconformistă la 51 de ani. Artista și-a impresionat fanii total: ”Doamne, cât de frumoasă poți fi!”

Loredana Groza
Loredana Groza este adepta ținutelor inedite. / Foto: Instagram

Vârsta este doar un număr pentru Loredana Groza. Deși are 51 de ani, artista se mândrește cu un trup perfect, precum al unei tinere de 30 de ani, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Orele petrecute în sala de sport își spun cuvântul. Loredana Groza este posesoarea unor forme perfecte, pe care nu ratează nicio ocazie pentru a și le etala.

Citește și: Loredana Groza, înapoi în 1998! Cântăreața și-a făcut o schimbare de look de impact

În cele mai recente imagini făcute publice pe rețelele sociale, artista în vârstă de 51 de ani apare îmbrăcată într-o salopetă cu inserturi transparente.

Evident, fotografia inedită a atras numeroase comentarii din partea fanilor: ”Doamne, cât de frumoasă poți fi. Nu există cuvânt care să te descrie, ești perfectă!”, a scris un fan în dreptul fotografiei care a adunat sute de aprecieri.

Loredana neagă că ar avea vreo operație estetică

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Citește și: Loredana Groza, într-o rochie cu decolteu amplu la o gală caritabilă. Solista a făcut show și pe scenă, și în afara ei

Galerie foto

Top citite
01 loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
02 loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva
03 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
04 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
05 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit