Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice: ”Nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic!”

Loredana Groza
Loredana Groza / Facebook

Loredana Groza, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase. Ani la rând, însă, ea a fost acuzată că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se menține în formă, însă a negat aceste acuzații.

După ani de zile în care s-a tot vorbit despre faptul că Loredana Groza ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, artista a rupt tăcerea și a declarat că nu trebuie să se justifice în fața nimănui. Mai mult de atât, ea a susținut că nu mai are de gând să se lase afectată de comentariile celor răutăcioși.

Citește și: Loredana Groza, imagini rare alături de fiica ei, care a împlinit 24 de ani. Imaginile au făcut furori: ”Așa mamă, așa fiică!”

”Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Citește și: Cum a ieșit Loredana Groza la plimbare prin Mykonos. Diva de 52 de ani a reușit să-și arate și picioarele, și decolteul, și abdomenul

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Loredana Groza susține că preferă tratamentele naturiste

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, ea a dezvăluit că este adepta tratamentelor naturiste.

”Sigur că da, trăiesc din asta. În loc să îți pui pe corp o cremă, mai bine pui ulei de măsline. Orice e natural este mult mai bine decât tot ce e procesat. Chiar dacă ei scriu acolo că este sută la sută organic, nu este nimic mai organic decât chestie pură pe care tu poți să o ingerezi sau să o pui pe tine. La mâncare, dacă nu e ceva să îmi placă cu adevărat și să aibă nutrienți, mai bine nu mănânc.

Citește și: Loredana Groza, fabuloasă în pantaloni scurți și într-o bluză cu un decolteu imposibil de ignorat. Artista e într-o formă de invidiat

Pentru că orice băgăm în noi, mai mult sau mai puțin, mai încolo se răzbună. Așa că aveți grijă la orice vorbuliță pe care o scoateți, orice jignire, orice răutate gratuită, orice prostioară pe care o mâncați! Vă faceți o plăcere, da, o mâncați o dată pe an, nu în fiecare zi, atenție!”, a mai spus ea.

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, fabuloasă la 54 de ani, într-o creație vestimentară transparentă. Fanii: „Ești fenomenală!”
02 Britney Spears
Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”
03 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
04 Loredana Groza
"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel
05 Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
loredana groza
Loredana Groza și pozele care au creat discuții printre fani. Fără niciun rid pe față la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa"

Buze pline, o privire seducătoare și un ten perfect. Așa s-a arătat Loredana Groza pe rețelele sociale, în două selfie-uri făcute în mașină. În timp ce cei mai mulți admiratori au copleșit-o cu laude, alții au criticat faptul că a folosit filtre înainte de a posta imaginile.

andreea banica
Cum le-a răspuns Andreea Bănică „cârcotașilor” din mediul online. Reacțiile au curs lanț la postarea artistei: „Eu sunt bine cu mine”

Andreea Bănică a avut o replică acidă pentru cei care o critică în mediul online. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în oglindă, în care apare îmbrăcată într-o rochie midi neagră, ce i-a pus în evidență silueta.

Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o rochie vaporoasă, lângă o mașină de lux. Pozele i-au cucerit pe fani: „Mereu tânără. Arăți fantastic"

Dacă de cele mai multe ori preferă ținutele nonconformiste, ce-i lasă la vedere formele apetisante, de această dată Loredana Groza și-a surprins prietenii virtuali complet, optând pentru o ținută de inspirație romantică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit