Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Limbajul lor este iubirea. Selena Gomez și Benny Blanco, sărutări și gesturi de tandrețe, în Malibu

Selena Gomez and Benny Blanco Leave Nobu Malibu After Dinner, Comforting Each Other Following Car Trouble
Selena Gomez și Benny Blanco, la Nobu în Malibu. Profimedia

Selena Gomez și iubitul ei, Benny Blanco, nu își pot ține mâinile departe unul de celălalt, în timp ce împărtășesc un sărut pasional, la ieșirea dintr-un restaurant din Malibu.

Selena Gomez și Benny Blanco s-au reîntâlnit după o perioadă aglomerată profesional și au luat cina la Nobu, unul dintre cele mai populare localuri în rândul vedetelor de la Hollywood. 

Cântăreața în vârstă de 31 de ani și producătorul de 36 de ani au fost nedezlipiți din momentul când au părăsit Nobu. Și-au zâmbit dulce, s-au ținut în brațe și s-au sărutat.

Ambele vedete au purtat ținute casual, Selena optând pentru un cardigan supradimensionat bej și papuci asortați, în timp ce Benny a arătat cool într-o cămașă cu imprimeu floral și pantaloni kaki.

Galerie foto

Cele două staruri par mai fericite ca oricând împreună. Primele informații că o poveste de dragoste s-ar fi înfiripat între ei au apărut în decembrie 2023. 

Un an excelent și pe plan profesional pentru Selena și Benny

Îndrăgostiții traversează acum și un an excelent pentru cariera lor. Selena și-a promovat cel mai nou film, „Emilia Pérez”, la Cannes, în plus, a încheiat filmările la sezonul 4 din serialul de succes „Only Murders in the Building”, în NYC. Dar cel mai fericită pare să fie în brațele iubitului ei.

Selena a declarat în urmă cu doar câteva săptămâni că dacă nu ar fi întâlnit partenerul potrivit până la vârsta de 35 de ani, urma să adopte un copil.

„Am fost singură timp de cinci ani și m-am obișnuit cu asta”, a spus Gomez la evenimentul Time 100 Most Influential Companies.

„Mulți oameni se tem să nu rămână singuri...chiar și eu m-am gândit doi ani la situația aceasta, apoi am acceptat. Atunci am venit cu planul meu, să adopt la 35 de ani, dacă nu întâlnesc pe nimeni”, a explicat ea.

Benny Blanco vrea să-și întemeieze o familie cu Selena Gomez

La rândul său, Benny a discutat despre întemeierea unei familii cu Selena, în emisiunea lui Howard Stern de la SiriusXM.

„Este cea mai tare, cea mai drăguță, cea mai dulce”, și-a complimentat el partenera. „Este cea mai bună prietenă a mea... râdem toată ziua.”

Când a fost întrebat despre copii, Blanco a spus: „Acesta este următorul meu obiectiv . Am o mulțime de fini, de nepoți. Îmi place să fiu în preajma copiilor”.

Howard a fost apoi curios să știe când o va cere Benny de soție pe Selena.

„Când mă uit la ea, îmi spun: 'Nu cunosc o lume în care ar putea fi mai bine decât e acum'”.

Apoi Stern i-a prezis că vede un mariaj în viitorul lui, moment în care Benny a reacționat: „Tu și cu mine, amândoi”.

În urmă cu mai bine de o lună, Benny și-a lansat și o carte de bucate, acesta adorând să dea petreceri și să gătească pentru prietenii săi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 selena gomez (13)
Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Selena Gomez Gives Homeless Man $20 for Food in NYC
Miliardara Selena Gomez, criticată pentru că i-a oferit unui om fără adăpost doar 20 de dolari: Ce mai faci cu banii aceștia în NYC?
03 Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia
Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două
04 Les célébrités sur Instagram
Filmul proaspăt lansat despre care Madonna spune că este o „capodoperă”: „Interpretările actorilor sunt incredibile”
05 Selena Gomez/ Profimedia
Reacția Selenei Gomez când a fost întrebată despre statutul său de miliardară: „Este o lipsă de respect să vorbesc despre bani”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Film-Tiff-Emilia Perez, Toronto, Canada - 09 Sep 2024
Selena Gomez s-a lăsat filmată de iubitul ei în timp ce dansa provocator la un concert. Val de comentarii pe rețelele sociale

Val de reacții pe rețelele sociale după ce Selena Gomez a postat un video în care apare dansând la concertul Sabrinei Carpenter din New York. Selena s-a lăsat filmată de iubitul ei, Benny Blanco, în timp ce trăia intens muzica și se mișca lasciv pe ritmurile piesei „Juno”, la Madison Square Garden.

Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Lăsați-o baltă!”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate, iar acum a avut o nouă reacție, după ce a fost criticată de unii dintre utilizatorii de internet.

Selena Gomez
Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată

Selena Gomez a atins statutul de miliardar. Actoria, muzica și afacerile au făcut-o să devină una dintre cele mai bogate vedete din lume.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit